oZdravo da site da ne ima nekoj promena mesec maj intervju od zadolzitelna vo finalna pozdrav ili uste se april
Sent from my SM-G960U using Tapatalk
A kolkoo vreme e cekal za brojce da mu izleze na tvojot drugaro
Na moj drugar denes mu se smeni status od zadolzitelna vo finalna, intervju vo BT XX.04. 2019 a zaveden vo Sofija 09.05.2019
Thanks!Здраво, указот земен од амбасада конечно е пристигнат во општината каде што се пријавив. Јас бев на крајот на јули, па чисто ако уште некој друг чека, да знаете дека удомителното писмо стигна за отприлика четири месеци.
Планот е да се оди за брзо да се сликаме, ќе пишам пак кога ќе завршиме се'.
Со среќа на сите што чекате
Dva meseciA kolkoo vreme e cekal za brojce da mu izleze na tvojot drugar
Sent from my SM-G960U using Tapatalk
Do 8 mesecDo kade se stignati od finalna na polozitelno? Jas sum od 16.09.2020 na finalna.
Da se nadevame deka ke uspeat i nas od juni da ne iscistat, bozikni pokloni da ni se pasositeJuni 12 maj 8
Dali spored vas dekemvrivo ke ima vkupno 20 ukazi za da se zavrsat maj i juni?
Ajde pa januar da kurtulime nie od juli heheeDa se nadevame deka ke uspeat i nas od juni da ne iscistat, bozikni pokloni da ni se pasosite
nekakvi sansi ima ama,jas kolku znam nekolku godini oni posle bozik edvaj rabotele,sto znaci deka do 26 mesecov moze da ima 15 ukazi ako ima sekoj den obicno si spojuvale vrabotenite vo bg od 26 do 2,e sea da se nadevame deka ke pocnat po 2 nekoj denovi pa da se rece maj i juni ke se zavrsat!Da se nadevame deka ke uspeat i nas od juni da ne iscistat, bozikni pokloni da ni se pasosite
Samo pozitivno bato, neka e i sredina januari ako trebit samo neka rnekakvi sansi ima ama,jas kolku znam nekolku godini oni posle bozik edvaj rabotele,sto znaci deka do 26 mesecov moze da ima 15 ukazi ako ima sekoj den obicno si spojuvale vrabotenite vo bg od 26 do 2,e sea da se nadevame deka ke pocnat po 2 nekoj denovi pa da se rece maj i juni ke se zavrsat!
Zapazi eden mesec pokasno gi objavuvaat toa znaci deka ako juni go pocnat vo dekemvri racunaj deka juli mu e potpisan a ke go objavat dur januar 2021nekakvi sansi ima ama,jas kolku znam nekolku godini oni posle bozik edvaj rabotele,sto znaci deka do 26 mesecov moze da ima 15 ukazi ako ima sekoj den obicno si spojuvale vrabotenite vo bg od 26 do 2,e sea da se nadevame deka ke pocnat po 2 nekoj denovi pa da se rece maj i juni ke se zavrsat!
Tesko nema da ima sekoj den ukaz,sega e guzvata da se rascisti ke se vrati po staro 3 ukazi nedelno,koga ke rascitat imaat mnogu zaostanato rabota zatoa e vaka...mesecov ke ima sekoj den Ukaz ama od januari koga ke pocne od br.1 ke se vrati po staro!do mart imame ukaz i nie od noemvri