Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Zdravo da site da ne ima nekoj promena mesec maj intervju od zadolzitelna vo finalna pozdrav ili uste se april

Sent from my SM-G960U using Tapatalk

Здраво, указот земен од амбасада конечно е пристигнат во општината каде што се пријавив. Јас бев на крајот на јули, па чисто ако уште некој друг чека, да знаете дека удомителното писмо стигна за отприлика четири месеци.

Планот е да се оди за брзо да се сликаме, ќе пишам пак кога ќе завршиме се'.

Со среќа на сите што чекате :)

Thanks!

Juni 12 maj 8
Dali spored vas dekemvrivo ke ima vkupno 20 ukazi za da se zavrsat maj i juni?

Attachments

• Screenshot_20201204_091635_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_20201204_091635_com.facebook.katana.jpg
    357,6 KB · Прегледи: 78
Da se nadevame deka ke uspeat i nas od juni da ne iscistat, bozikni pokloni da ni se pasosite
nekakvi sansi ima ama,jas kolku znam nekolku godini oni posle bozik edvaj rabotele,sto znaci deka do 26 mesecov moze da ima 15 ukazi ako ima sekoj den :) obicno si spojuvale vrabotenite vo bg od 26 do 2,e sea da se nadevame deka ke pocnat po 2 nekoj denovi pa da se rece maj i juni ke se zavrsat!

nekakvi sansi ima ama,jas kolku znam nekolku godini oni posle bozik edvaj rabotele,sto znaci deka do 26 mesecov moze da ima 15 ukazi ako ima sekoj den :) obicno si spojuvale vrabotenite vo bg od 26 do 2,e sea da se nadevame deka ke pocnat po 2 nekoj denovi pa da se rece maj i juni ke se zavrsat!
Samo pozitivno bato, neka e i sredina januari ako trebit samo neka r

Zapazi eden mesec pokasno gi objavuvaat toa znaci deka ako juni go pocnat vo dekemvri racunaj deka juli mu e potpisan a ke go objavat dur januar 2021

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom