- Член од
- 23 мај 2019
- Мислења
- 157
- Поени од реакции
- 209
Se nadevamDeneska ke se raduvas ti so ukaz uzivaj
Se nadevamDeneska ke se raduvas ti so ukaz uzivaj
Im falat na tie so 13.03 taka da do 15.03 pa odime na Majda preku roditel...inace uste nekolku luge im falat ukazi od mart!
2 raboti ne mi se jasni 1. Kako e pominal sovet so razlika vo izvodite i 2. zosto posrednikot ne mu kazal pa da koregiraat ?Za zal komsijava do mene e prviot po 8 meseci koj e na status polozitelno i e staven na dopolnitena provera Проверка от Вицепрезидента на Република Б'лгарија. celiot status ako mi go dade ke vi go postiram tuka navodno mu kazal negoviot posrednik imal problem so razlicni bukvi vo izvodite
Nemoze da koregira umrenica ili izvod...mene od pradedomi mi e savevski,a demomi saveski bez v,ama vo umrenicata pisuva roditeli ime taka da nee frka toa2 raboti ne mi se jasni 1. Kako e pominal sovet so razlika vo izvodite i 2. zosto posrednikot ne mu kazal pa da koregiraat ?
Ne e za razliki imalo milion slucaevi kade sto gi stavaat na proverka od viceto tie sto se preku roditel ...2 raboti ne mi se jasni 1. Kako e pominal sovet so razlika vo izvodite i 2. zosto posrednikot ne mu kazal pa da koregiraat ?
Koja data bevte vie na intervjuNie od mart so sme ostanati i pocetok na maj bi trebalo da bidime vo istiot ukaz bidejki nekolku dena sme razlika so intervju
Автоматски споено мислење:
Kolku e suguren denesniot ukaz bidejki tie od vcera bea 2 dena na intervju pred mene i okolu 300 prepiski
So sreka i zbogum mart 2020 ideme na majjjjjjjjjjjjjjj!Jeeeee
Ukaz 224
27.09 intervju
Cestitaaaaa ti rekov denes ke se raduvas ..... Ajde MAJJJJJJJ .. moja pretpostavka maj ke bide golem mesecJeeeee
Ukaz 224
27.09 intervju
Moze podetalno od prilika br na prepiskaJeeeee
Ukaz 224
27.09 intervju
se ubiv proveruvajki nema uste nisto@Aleksenato @joconeg vie imate ukaz da zatvarame mart
Proveriv sega ne e vklucen i maj taka da vo sleden ukaz da se nadevameSo sreka i zbogum mart 2020 ideme na majjjjjjjjjjjjjjj!