- Член од
- 13 мај 2020
- Мислења
- 297
- Поени од реакции
- 563
Dosta e za deneska , pa ke se razgalete mnoguШто мислите дали е можно до после да има уште Укази? Јас мислам уште еден!
Dosta e za deneska , pa ke se razgalete mnoguШто мислите дали е можно до после да има уште Укази? Јас мислам уште еден!
Ќе има уште еден, п р е д о с е ч а мDosta e za deneska , pa ke se razgalete mnogu
uste 1 utre ovaa nedela najvise dale, falat 2 ukazi da se iscistat mart i februar se nadevame do ponedelnik se ke vide cistoЌе има уште еден, п р е д о с е ч а м
Fala,Cestitki
Bi sakal i jas da go napravam istoto
Ke mozes li da mi objasnis kako preku dhl go isprati adresa i sve?
Moguce je i to, samo me plasi malo sledece godine su u martu parlamentarni izbori a u oktobru predsednicki, imam utisak da ce se opet usporiti krajem sledece godine potpisivanje ukaza zbog izbora...@Wolf5
Znam dosta ljudi koji nisu odneli dopunske papire i popadali na finalnom. Ko zna jos koliko je takvih. Po mom misljenju tu se sad ukazao prazan prostor sa brojem predmeta koji su dosli na red na potpisivanje pa je zbog toga doslo do ubrazanja. Mozda bude jos brze iz razloga sto mnogi nisu mogli da odu i odnesu papire u prolece zbog korone, zatvaranja granica...
mislim da je tako ubrzuje se sta su mnogo dobili otkaz zbog sto nisu odneli plus nema dosta novi aplikanti, momentalno ovaj mesec je 1:2.5@Wolf5
Znam dosta ljudi koji nisu odneli dopunske papire i popadali na finalnom. Ko zna jos koliko je takvih. Po mom misljenju tu se sad ukazao prazan prostor sa brojem predmeta koji su dosli na red na potpisivanje pa je zbog toga doslo do ubrazanja. Mozda bude jos brze iz razloga sto mnogi nisu mogli da odu i odnesu papire u prolece zbog korone, zatvaranja granica...
Е па аирлија .
Со среќа на сите понатаму,чекањето некогаш се исплаќа.
Уште еднаш со среќа на сите.
A drugite od februari 27 imate li Ukaz!Е па аирлија .
Со среќа на сите понатаму,чекањето некогаш се исплаќа.
Уште еднаш со среќа на сите.
Автоматски споено мислење:
Да. Во 2018 ми закажаа интервју, и еве сега дури во октомври ме потпишаа.Od site sto bevme grupate mene kako najvekje da mi trebase ama ete mene me odbija samo. Sega da znam deka kje vlezeme vo EU skoro sto ne veruvam da ne podnesuvam, ama nie vleguvame vo eu i nato vekje 15godini.
Ti zarem uste 4 godini cekase?
Автоматски споено мислење:
Ne mi ni pobara pravosudstvoto, posrednikot gi odnese na site, kaza izvadete si da gi pratam za sekoj slucaj.