- Член од
- 29 април 2020
- Мислења
- 227
- Поени од реакции
- 318
Epa ti pa jaЈас сум од 1 Јуни на Положително...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Epa ti pa jaЈас сум од 1 Јуни на Положително...
Ke bide kaj i da e50 pati proveriv od sabajle, nema uste nisto...
Gi zapaliv palcive na sekoi 5 min mozebi i porano proveruvam.Ke bide kaj i da e
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hahahaha taka koga pisete za ukazi euforija me fakja pa duri i jas proveruvam hahahahah a nazad mi e oroto kraj na juli sumajde ajde neka imaa na sitee
I jas sum juli ama uste sea me faka vozbuda za po eden mesec ako ni izlezi ukaz ajde so gospod napred zdravi i zivi da bidime ke dojde redot i na nas
Вие тројца имате исто промени?СПИСОК НА ФИНАЛНА
ЈУЛИ 2020
ХХ.07.2020 @deksamk - инт СОФ (ХХ.01.2019)
20.07.2020 @Aleksandar CH - инт СОФ (07.02.2019)
28.07.2020 @Bizzmax - инт СО (12.02.2019) документи од прадедо
Имаш уште околу месец- месец ипол дена до финална, после уште 4 месеци до задолжителна, па уште 8 месеци на положително до указ. Но откако ќе го добиеш указот има уште чекање додека да го добиеш пасошот во рака, но тоа веќе не може да се прогнозира колку време би фатило оти не може да се каже како ќе биде со термини за подигнување на указ додека да стигнеш на ред.Zdravo me interesira grubo uste kolku treba da cekam da go zemam pasosot vo race. Na intervju bev 14.05.2019. od togas statusot ne mi e smenet. Mu zvonev na posrednikot mi vika deka uste e rano. Fala odnapred
Znaci uste 1godina minimum, da ne se nadevam na pasosot. Ti blagodaram na odvoenoto vreme i na odgovorot. Pozdrav, se nadobro.Имаш уште околу месец- месец ипол дена до финална, после уште 4 месеци до задолжителна, па уште 8 месеци на положително до указ. Но откако ќе го добиеш указот има уште чекање додека да го добиеш пасошот во рака, но тоа веќе не може да се прогнозира колку време би фатило оти не може да се каже како ќе биде со термини за подигнување на указ додека да стигнеш на ред.
Kaj mene I zena mi seuste e finalnaВие тројца имате исто промени?
Нема промени кај мене. Се уште на финална..Вие тројца имате исто промени?