Momentalno finalna ti e najopasna, ako ja pomines 90% dobivas drzavjanstvo.Ke mi kaze li nekoj vo koja postapka ima rizik za stavanje na dopolnitelna ili nedaj boze otkaz? Na finalna ili na polozitelno?
Не ставаат веќе дополнителна, после финална следи или положително или отказ. Во секој случај на финална се поголеми шансите за отказ отколку на положително. Ако веќе пројдеш од советот на финална тогаш помали се шансите вицепрезидентот поинаку да реши.Ke mi kaze li nekoj vo koja postapka ima rizik za stavanje na dopolnitelna ili nedaj boze otkaz? Na finalna ili na polozitelno?
pa i bez posrednik slikanje i tie raboti brzo idat.nie zborime za pismoto so se ceka 3 do 4 meseci.so ke ti naprai tuka posrednik ya da stigne pobrgu?'Drugar te molam bez gluposti da ne se posrednicite ke sanjame za bg pasos,bez posrednik ke zakazes za maticen i za slikanje za pasos i lk za 1 den,aj za ukaz ke cekas ama drugive so dobar posrednik za 1 den
Maticen ide brzo bez posrednik se slusas li samiot sebesipa i bez posrednik slikanje i tie raboti brzo idat.nie zborime za pismoto so se ceka 3 do 4 meseci.so ke ti naprai tuka posrednik ya da stigne pobrgu?'
So vakvo tempo mozno e za 1 mesec.PoloZitelno oD 4 mAj 2020 koa da ocekuvam rezultati ???
Dobra Bavca da si najde ajde airlijaaa plodnaaa da ja cimentirasПрегледај го приврзокот 275753
So srekja na site
Sega baram rabota kako gradinar da ja odrzhavam gradinata i gazdaricata![]()
Maticen ide brzo bez posrednik se slusas li samiot sebesi
Ne znam kako ide ne sum stignal do nego!Maticen ide brzo bez posrednik se slusas li samiot sebesi
Fala @BiboНе ставаат веќе дополнителна, после финална следи или положително или отказ. Во секој случај на финална се поголеми шансите за отказ отколку на положително. Ако веќе пројдеш од советот на финална тогаш помали се шансите вицепрезидентот поинаку да реши.
Da preziveam do mart, april... pa lesno ke disam do potpisMomentalno finalna ti e najopasna, ako ja pomines 90% dobivas drzavjanstvo.
И не дреми и гледај фудбал него земи припреми материјалот за одржавање.Прегледај го приврзокот 275753
So srekja na site
Sega baram rabota kako gradinar da ja odrzhavam gradinata i gazdaricata![]()
Dali seuste ne dobivte odgovor za pasosite?Дечки се сликав за ЛК и Пасош на 23 Септември во конзулатот во Битола, дали има некој некое инфо дали се стасани пасошите? Ми рекоа ќе ми се јават но сеуште се немат јавено.
Секој ден им звонам порано кај 10 часот, и ми велат јави се после 12-1 часот. Им звонам покасно и ми спуштат или никој не се јавува.
Se e neizvesno. Može i za 10 dena, a može i za tri meseci. Zavisi od toa koga ja praćaat diplomatskata pošta, pošto taa se praća na sekoi tri meseci.Здраво, поднесов молба во Амбасада указот да го земам во Скопје. Колку време ке се чека? Некое искуство?