Ma ni da susne ni da musneНе мрда
Bez imiranje evropa te cekaAjde denes Ukazi zosto ke si umram
Koga bese na finalna i polozitelno spodeli informacii ... Preku na majka sestra treba prvo koleno preku tetki nemoze za toa e otkazot trebalo i potvrsa od strumica da odneses so toa ke si dobiel ukazZdravo drustvo,
Deneska proveriv i porkaj toa sto lesno gi pominav site skalila so bugarska krstenica na sestra na baba mi, dobiv ova: Отказ на Вицепрезидента на Република Б'лгарија. С'гласно резолјуција на Вицепрезидента на Република Б'лгарија е отказано издаването на указ за придобиване на б'лгарско гражданство, за което сме уведомени с писмо...
Dali sega ima nesto sto mozam da napravam ili toa e toa?
Isto taka me interesira dali ima nekoja opcija za vadenje na bugarsko drzavjanstvo preku soprugata koja veke ima drzavjanstvo?
Pozdrav i fala vi
Normalno e da te odbijat apliciras so dokument krstenica od SESTRA na baba ti pocni si procedura so nov proizhod od predok roden od 1900-1918 god. + Potvrda od BKKSZdravo drustvo,
Deneska proveriv i porkaj toa sto lesno gi pominav site skalila so bugarska krstenica na sestra na baba mi, dobiv ova: Отказ на Вицепрезидента на Република Б'лгарија. С'гласно резолјуција на Вицепрезидента на Република Б'лгарија е отказано издаването на указ за придобиване на б'лгарско гражданство, за което сме уведомени с писмо...
Dali sega ima nesto sto mozam da napravam ili toa e toa?
Isto taka me interesira dali ima nekoja opcija za vadenje na bugarsko drzavjanstvo preku soprugata koja veke ima drzavjanstvo?
Pozdrav i fala vi
Jas so predok od 1899Zdravo,
Da se pofali nekoj so dobil Ukaz izminatiov period so predok pred 1900 god + potvrda ??
Fala,
Tamu ke ti dadat.Dali ima nekoj obrazec od ambasada/konzulat za zajavuvanje na adresa i kako se popolnuva?