Со нередовна се некаде 5700-6000/2020. Вчера му се сменило на еден на фејсбук со број 5734.Dali nekoj ima info,do kade se stignati so prepisnik po konzulski pat, od prilika
Честитки. Ти многу работеше на преписките објавувањеДруштво денес положително ја и брат ми !!
Интервју Скопје февруари месец, преку родител.
Број на преписки 35хх и 38хх.
Со среќа на сите !!
Кога ќе има указ? Што се зборува?Друштво денес положително ја и брат ми !!
Интервју Скопје февруари месец, преку родител.
Број на преписки 35хх и 38хх.
Со среќа на сите !!
Ти благодарам !!Честитки. Ти многу работеше на преписките објавување
Автоматски споено мислење:
Кога ќе има указ? Што се зборува?
Велат дека од 20ти март почнуваме со укази, а 20ти е во понеделник, најверојатно од понеделник па на таму ќе почнат. Може ли да ми објасниш како ги даваат на тромесечје? На пример крајот на март па почетокот на април? Па после крајот на јуни и почетокот на јули? Па септември крајот итн. Така ги даваат?Ти благодарам !!
Сега ќе чекаме на првото тромесечие, односно на крај на март месец како ќе стигнат со Укази па ќе видиме дали ние ќе бидеме во втора тура кон крај на Јуни месец
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Вака се одвивале досега Указите. Од сликата самиот можеш да заклучиш како се движеле работите.Велат дека од 20ти март почнуваме со укази, а 20ти е во понеделник, најверојатно од понеделник па на таму ќе почнат. Може ли да ми објасниш како ги даваат на тромесечје? На пример крајот на март па почетокот на април? Па после крајот на јуни и почетокот на јули? Па септември крајот итн. Така ги даваат?
Фала за информацијата, многу корисна.Вака се одвивале досега Указите. Од сликата самиот можеш да заклучиш како се движеле работите.
Toa e normalno gi satavat na dopolnitelna im davat rok za dostava na dopolnitelni dokumenti i ako nemaat sto da dostavat normalno e deka otkaz ke dobijat.Gledam na fb izgleda i tie od dekemvri 2019 gi odbile celosno t.e. statusot im e ,,молбата не е уважена според ЗБГ''. Ima nekoj tuka od 2019 da kaze im se smeni li vaka ?
Извинете како го проверувате сега на новата страна кога нема опција за конзулски пат. Јас го внесувам бр и пин и ми дава дека нема таква молбаZdr denes polozitelno. 4172/2020. Intervju maj 2020 preku brat i potvrda