Јас од Јули 2019 сум со истиот статус, положително, и се уште немам ништо.Месец дена макс
Јас од Јули 2019 сум со истиот статус, положително, и се уште немам ништо.Месец дена макс
Надјавам се скоро да се промени. Благодарја за информацијата@palekrstic .....ukazi Denes ....info ?
Надјавам се скоро да се промени. Благодарја за информацијатаDo 21.02.2019 intervju se stignati so promena od zadolzitelna vo finalna
Нема сеуште ама во очекување сме здравје до крајот на месецот белки ќе ни стиснат златен тастер и на нас@Bobedimean @ns2094 @@Maki15 kaj vas dali ima promeni za da vidime dali dali e pocnat noemvri
@VlatkoN1 kaj ima li potpis
Ништо. Молја. Не е нужно да пишете на б'лгарски, форум'т е македонски.Надјавам се скоро да се промени. Благодарја за информацијата
Da znam,izvinite Srbin sam ne znam dobre da pisem MakedonskiНишто. Молја. Не е нужно да пишете на б'лгарски, форум'т е македонски.
Зезам се, очекуј промену статуса за око месец дана (можда нешто више).Da znam,izvinite Srbin sam ne znam dobre da pisem Makedonski
Na moj drugar posrednikot mu kazal deka treba original od labaratorija da imasDecki da prasam dali znae nekoj dali na granica baraat originalen dokument od labaratorija ili mozam da polazam mail I sam sa si go otpecatam rezultatot
nema seuste@Bobedimean @ns2094 @@Maki15 kaj vas dali ima promeni za da vidime dali dali e pocnat noemvri
@VlatkoN1 kaj ima li potpis
ОД НАРЕДНА СРЕДА СИГУРНО ИНФОnema seuste
Posrednik Kosta od tvojot grad se ke ti sredi I objasni utre pocnuvas ako se si vo red 4 godini imas pasos vo rakaZdravo decki.
Zakasneto mozebi no da si prasam.
Moze li sega da se bara bugarski pasos, sto treba za poteklo, odnosno nakratko cela procedura i dobar posrednik da mi ponudite.
Pozdrav od Prilep
Imas li info za posrednik od Prilep da napravam razgovor?Posrednik Kosta od tvojot grad se ke ti sredi I objasni utre pocnuvas ako se si vo red 4 godini imas pasos vo raka
Imas mnoguZdravo decki.
Zakasneto mozebi no da si prasam.
Moze li sega da se bara bugarski pasos, sto treba za poteklo, odnosno nakratko cela procedura i dobar posrednik da mi ponudite.
Pozdrav od Prilep
Jas sum od malta i bev preku posrednik od prilep zoran,podnesov za proishod 20 juoli,za 20 dena mi go zemaja proishodot i vcera pominav intervju vo ambasadata vo bitola.po ekspresni i po profesionalni nema od niv,timot mu e ekstra,vo sofija te precekuvat se so niv,bitola vo konzulatot zakazano od niv i se zavrsiv za brzo vreme sega mi ostanuva da cekam samo.Imas li info za posrednik od Prilep da napravam razgovor?