Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
@palekrstic .....ukazi Denes ....info ?
Надјавам се скоро да се промени. Благодарја за информацијата
Автоматски споено мислење:

Do 21.02.2019 intervju se stignati so promena od zadolzitelna vo finalna
Надјавам се скоро да се промени. Благодарја за информацијата

Decki da prasam dali znae nekoj dali na granica baraat originalen dokument od labaratorija ili mozam da polazam mail I sam sa si go otpecatam rezultatot

Дали некој знае зашто не работи системот за закажување онлајн на ДАЧБ?
1597860868971.png

Zdravo decki.
Zakasneto mozebi no da si prasam.
Moze li sega da se bara bugarski pasos, sto treba za poteklo, odnosno nakratko cela procedura i dobar posrednik da mi ponudite.
Pozdrav od Prilep

Zdravo decki.
Moze li sega da se bara bugarski pasos, sto treba za poteklo, odnosno nakratko cela procedura i dobar posrednik da mi ponudite.
Pozdrav od Prilep
Posrednik Kosta od tvojot grad se ke ti sredi I objasni utre pocnuvas ako se si vo red 4 godini imas pasos vo raka

Zdravo decki.
Pozdrav od Prilep
Imas mnogu
Imas li info za posrednik od Prilep da napravam razgovor?
Jas sum od malta i bev preku posrednik od prilep zoran,podnesov za proishod 20 juoli,za 20 dena mi go zemaja proishodot i vcera pominav intervju vo ambasadata vo bitola.po ekspresni i po profesionalni nema od niv,timot mu e ekstra,vo sofija te precekuvat se so niv,bitola vo konzulatot zakazano od niv i se zavrsiv za brzo vreme sega mi ostanuva da cekam samo.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom