Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

Член од
14 јануари 2020
Мислења
133
Поени од реакции
587
Последни промени

Дополнителна
26155/2019, 26156/2019, 26502/2019, 26503/2019, 26507/2019, 26511/2019, 26515/2019, 26600/2019, 26601/2019, 26602/2019, 26603/2019, 26606/2019, 26607/2019, 26608/2019, 26609/2019

Положително
26672/2019

*Проверено до 26822/2019
 
Член од
16 декември 2021
Мислења
28
Поени од реакции
42
Последни промени

Дополнителна
26155/2019, 26156/2019, 26502/2019, 26503/2019, 26507/2019, 26511/2019, 26515/2019, 26600/2019, 26601/2019, 26602/2019, 26603/2019, 26606/2019, 26607/2019, 26608/2019, 26609/2019

Положително
26672/2019

*Проверено до 26822/2019
Kolko prepiski ima od 2019 godina
 
Член од
24 октомври 2022
Мислења
9
Поени од реакции
29
Последни промени

Дополнителна
26155/2019, 26156/2019, 26502/2019, 26503/2019, 26507/2019, 26511/2019, 26515/2019, 26600/2019, 26601/2019, 26602/2019, 26603/2019, 26606/2019, 26607/2019, 26608/2019, 26609/2019

Положително
26672/2019

*Проверено до 26822/2019
Автоматски споено мислење:

И
Положително
2801/2020
 
Член од
25 јуни 2021
Мислења
51
Поени од реакции
103
Член од
2 октомври 2021
Мислења
116
Поени од реакции
69
Jas bev na intervju vo Sofija na 30.12.22 i sum 11 020
Автоматски споено мислење:
Toa e mn dobro. Jas sum okolu 14000 kraj na septemvri 2022. Ne znam kolku ima 2021 ama valjda okolu 15000. Toa znaci deka do mene na primer ke stignat za 2 2 ipol godini?
 
Член од
9 септември 2008
Мислења
761
Поени од реакции
300
Вратен сум од Нередовна на Финална повторно. Документи преку вујко а мајка ми преку него, пред многу години ја има пишано за сестра дека му е во Софија. Значи јас преку мајка ми а она преку вујко ми
 
Член од
26 јануари 2020
Мислења
397
Поени од реакции
441
До каде сме стигнати, последнот што добил указ кога бил на интервју? Јас бев 20 ноември 2020, да очекувам во скоро време промена или?
 
Член од
27 мај 2013
Мислења
2.928
Поени од реакции
3.807
До каде сме стигнати, последнот што добил указ кога бил на интервју? Јас бев 20 ноември 2020, да очекувам во скоро време промена или?
aber nema kaj tebe, jas sum 2019 septemvri uste nema ukaz
 

Kajgana Shop

На врв Bottom