- Член од
- 14 ноември 2022
- Мислења
- 31
- Поени од реакции
- 19
Не чекајте само тука напрајте еден протест .. Не само кукате тука
3.5Toa e mn dobro. Jas sum okolu 14000 kraj na septemvri 2022. Ne znam kolku ima 2021 ama valjda okolu 15000. Toa znaci deka do mene na primer ke stignat za 2 2 ipol godini?
aber nema kaj tebe, jas sum 2019 septemvri uste nema ukazДо каде сме стигнати, последнот што добил указ кога бил на интервју? Јас бев 20 ноември 2020, да очекувам во скоро време промена или?
За колку време ти се промени статусот после достава на дополнителни документи?Од вчера вратена на финална со сведителство од дедо.
Кај мене од Нередовна на Финална за една недела од приликаЗа колку време ти се промени статусот после достава на дополнителни документи?
Исто беше и кај мене, ме чуди што кај @TM88 недела дена фатило.Да споделам и мое искуство со доставување на дополнителни документи. После доставување на дополнителни документи во Софија, статусот се смени после 4 часа од доставувањето на дополнителните документи.
Исто беше и кај мене, ме чуди што кај @TM88 недела дена фатило.
Неполн ден. Поднесов во четврток, а во петок сменилеЗа колку време ти се промени статусот после достава на дополнителни документи?
Муабетот беше само за колку време се менува статусот по предавање документи, никој нигде не спомна дека тоа значело дека е одобрен.По закон се менува статусот од дополнителна без разлика на што документи сте поднеле. И со газ папир кога ќе го примат ќе се смени статусот назад.
Sent from my SM-N770F using Tapatalk