Да сајтот за проверка работит, само што го отворив.Radi li vam sajt za proveru? Meni opet ne radi
Jas zemav proishod i bev na intervju sega sum na finalna. Odam preku Ljupco vednas do ambasadata vo Skopje. Dobar mi se cini vaka ne mi naplati nisto premnogu i nerealnoИскуство со овие?
АХАХАХХАХАИскуство со овие?
Ne znam zosto baraat orginal da doneses dokiment na novire kandidati sega iako tocno e deka zakonski ne ti treba ni proishod ni star dokument. Aj kje se opravi za 1-2 meseca rabotava. Ima sega ministri nisto ne se slucuva.АХАХАХХАХА
ЛАЖАТ - со тие документи нема да имаш интервју или во најдобар случај пошто делат муфте со некој од амбасада ќе ги примат и од Софија ќе ги одјебат после пола година
ВТОРО - која година, година ипол бе се да ви изнаебам лоповско до државјанство
Od novite zamenici ministri ne znaci deka nema da go tolkuvaat zakonot .. Zakonot e donesen od 15 mart a zapocnat e da se sproveduva nekade od sredinata na april. ova ke ostane dopolnitelno za stari original dokumenti . Daj boze da smenat nesto da bide olesnitelno za site nas braka .Ne znam zosto baraat orginal da doneses dokiment na novire kandidati sega iako tocno e deka zakonski ne ti treba ni proishod ni star dokument. Aj kje se opravi za 1-2 meseca rabotava. Ima sega ministri nisto ne se slucuva.