- Член од
- 2 октомври 2020
- Мислења
- 40
- Поени од реакции
- 231
Ne se otkazuvaj Marija , stavi javno post na grupata na Fb , jas koga bev vo Bugarija neznaev kako za Mk pa pisav javno post vo grupata i mi se javija 10 lugje ... site imaat razlicni mesta na trgnuvanje i normalno razlicni ceni , cenite im bea od 1800den pa nagore po covek , jas srekja se snajdov za avtobus so vreme i so nego otidov , karta bese 1200den .Сите опции ги разгледав и најверојатно ќе треба да го пропуштам терминот за подигање указ... Закажав за на 8 декември, првиот термин сабајле од 9 за да имам време да трчам после во општина, ама ништо... Автобуси има само два, единиот тргнува во 7:30 сабајле по македонско време, така да таму ќе биде веројатно околу 13:30 по бугарско, значи касно. Другиот е во 17:30 попладне по македонско, значи ќе стигне во Софија околу полноќ, пак ќе треба да барам место за спиење... Рент а кар отпаѓа бидејќи немам возачка, се јавив на 4 таксисти од кои едниот ми побара 5000 денари од човек во двата правци (вкупно 15000 од тројца заедно), другиот не сака да тргне во 3 по полноќ бидејќи му било рано, третиот немал група... Пишав овде на форумот, и овде не се пријави некој што ќе оди на тој датум. Кај што е најтенко таму се кине. Тоа е.
Znaci pisi post za odenje na 07 vecerta , so toa sto ke stignete negde nautro na 08.12.
100 posto ke se javi nekoj