Не шири дезинформации дека е лудница.So ti rekoa mticen broj za kolku vreme kje ti iskoci? Gleam nekoi zavrsuvale rabota od denes do utre a nekoi cekale po 10 dena pa mi e malku zbunka.
Автоматски споено мислење:
Ne e do parite tuku do vremeto. A i do srekjata. Imam 3 para sliki razlicni. Kaj bas ovie gi pogodiv istiteSea imam 4 para od koi poslednive sum ko tezok robijas na niv
. BTW recisi sekoj vtor go vratija da ide da se slika. Takov bese denot izgleda. Nekoi gi driblaa deka ne znaea so bugarska kirilica da si go napisat imeto. Nekoi ne znaea Sofia kako se pisuva na kirilica. Edna opsta ludnica e tamu iako na prva deluva deka e dobro organizirano. Ko kje otidete kje vi stane jasno.
Прво, ќе одиш и ќе се сликаш, ќе ги земиш со тебе ПОСЛЕДНИТЕ слики што си се сликал ВЧЕРА и ќе одиш Софија.
Второ, ќе се спремиш од дома со ливче на кое ќе ги има СИТЕ податоци (твои и на твоето потесно семејство - бидејќи освен во МП ќе ти требаат и во општина) и така нема да се резилиш како се пишува Софија.
Одите НЕспремни, без никаква одговорност кон себе (да, во право си, те критикувам) и потоа оставајќи на случајност или на добро расположение на некој службеник таму што треба денес со уште 40 будали да се расправа да биде фин, да има трпение, да биде насмеан и слично.
Не се цвекиња за мирисање таму ама и вие сте тешки мисири.