- Член од
- 28 октомври 2019
- Мислења
- 266
- Поени од реакции
- 523
prekrasno..Toa znaci deka vo slednite 3 meseci ke nema potpushyvanje na ukazi. Ako do sega ima neshto potpishani ke bidat objaveni, ako nema togash posle bozikjnite praznici.
prekrasno..Toa znaci deka vo slednite 3 meseci ke nema potpushyvanje na ukazi. Ako do sega ima neshto potpishani ke bidat objaveni, ako nema togash posle bozikjnite praznici.
Moze da mi kazes kakvi dokumenti dostavi.i dali gi dostavifte vo dabch ili pravosudie
Izvodi od podnositel i umrenici od tatko i dedo + potvrda od Zdruzenie, podneseni se vo Ministerstvo za PravosudieMoze da mi kazes kakvi dokumenti dostavi.i dali gi dostavifte vo dabch ili pravosudie
Добар дан) ви сте на основу происхода из ДАБЧ или родител гражданин БГ?Јас. Интервју 14/05/2019. Сменето во статус "доп'лнителна проверка " пред околу 2 недели.
Потврда = происход од ДАБЧ.Добар дан) ви сте на основу происхода из ДАБЧ или родител гражданин БГ?
ааа, разумем! спасибо)Потврда = происход од ДАБЧ.
Ќисела е била оти е очекувала да туриш нешто кога ќе го земеш ЕГН.Konecno vreme da vi pisam.
Vaka prvo odis zemas ukaz.
Odma napravi kopii i odi vo opstina zamolite ljubezno. Mene mi zavrsija rabota. Napravete KOPII NA PECATOT NA VLEZ VO BG ova e novo ne samo za slikanje mi go pobaraa i vo opstina. Ova e edinstvena novost.
Drugoto se kako sto vi e opisano vo postovite da ne se povtoruvame tie sto sledat znaat.
Vi trebaat x2 kopii od izvod preveden i legaliziran.
Sakav da podnesam za rodstveni vrski da izvadam za brat mi i za bratucetka mi mi rekoa prvo lk i pasos pa posle da pojdam. Vcera bese ok zenata deneska ja imaa prifateno nesto.
Za slikanje ne sakam da zboruvam krajno ne ljubezni ama imate od dokumenti se i nema da imate problem.
Ve pozdravuvam i se gledame nekade vo EU.
BLAGODARAM NA SITE!
Dokolku nekoj ima prasanja stojam tuka slobodno.
Nema da ve zaboravam, dobroto so dobro se vraka.
@Altair75 ti blagodaram posebno uste ednas!
Jaoooo 20.10 greska u koracima10tog Oktobra? To nesto u fazonu "dodji juce"?
Nevkusno bese dole e se so kameri ima edna celo vreme posmatra na kamera i praka po nekolku lugje gore.Ќисела е била оти е очекувала да туриш нешто кога ќе го земеш ЕГН.
Другар успеа да се сликаш вториот ден?Nevkusno bese dole e se so kameri ima edna celo vreme posmatra na kamera i praka po nekolku lugje gore.
A btw mat br e 1 min rabota
Jas sum 28 05 2019 nema nisto 14983
Другар успеа да се сликаш вториот ден?
Автоматски споено мислење:
На 08.10.2021 го подигнав указот заедно со сопругата, но му дадов полномошно на адвокатка да ми ги заврши другите работи, морав да се враќам другиот ден МК.
Da uspeav
Е сега сакам друго да прашам како е процедурата за дете од 6 и пол години јас и сопругата имаме двајцата.