Mi se odmile da ti kazam pravo...i nekako seedno mi stana dali ke zemam ili ne...so se vika zaborev koga pocnav procedura...1god proishod 1god cekav za intervju 19 meseci zadolzitelno eve sega 8 meseci plus na finalno i koj znaj do koga...so moznost za dopolnitelna i kraj nema vekje eksik i pasos i sve...ostarevme od cekanje..Kako sto e krenato nema ni da ima promeni
. Agonija stana ova
Sent from my SM-G960U using Tapatalk
Toa e jebiga . Zdravje neka imaMi se odmile da ti kazam pravo...i nekako seedno mi stana dali ke zemam ili ne...so se vika zaborev koga pocnav procedura...1god proishod 1god cekav za intervju 19 meseci zadolzitelno eve sega 8 meseci plus na finalno i koj znaj do koga...so moznost za dopolnitelna i kraj nema vekje eksik i pasos i sve...ostarevme od cekanje..
Sent from my SM-M515F using Tapatalk
Pozdrav sine maka e ova jebigaАјде бе доста спамајте во недела вечер како некои тетки. Ако ви е досадно пишете во ПП.
Тоа што се жалиме сите тука нема никако да го забрза процесот. Мир малку.
Vakcina 2 dozi plus test . Za premin. Za int ke si odgovaras na prasanjata sto ke ti gi postavat i sto si gi ucilИмам закажано интервју на 13.10.2021 и ме интересира доколку некој бил во изминатиов близок период да сподели искуство како поминал на интервју.
Исто така би сакал да знам како поминувате граница и дали некој влегов во Бугарија без проблем за интервју.
П.С. Расположен сум и секако имам слободно време да помогнам во прегледување на преписки. Замолувам само да ми кажете како можам да помогнам за доброто на сите.
Провери во порака, нема смисла нечиј телефон да оставам јавно тука на форумов.Moze li broj od posrednikot... fala Vi
Sent from my SM-A202F using Tapatalk
Sekako...sekako...fala ViПровери во порака, нема смисла нечиј телефон да оставам јавно тука на форумов.
i jasДенес јас сум на ред за указ. Само ако не потпишат денес, за инает на пописот ќе се изјаснам како Македонка, ич не ги тркалам