hahah abe pile ti ic struja ne drzis

hahah abe pile ti ic struja ne drzis
Eve vaka izgleda papkata i koga ke ja otvorat sviri pesnickaПоради тоа што сеуште немам отидено на интервју, дали при самото интервју они ја отвараат папката во која се твојте документи, па во случај да поднесуваш нови, одма ги додаваат во папката или, нема таква папква за време на интервјуто, туку они после ја носат до архива? Ова го прашувам за во случај да се одлучам да ги поднесам новите документи при самото интервју, да не залутаат некаде, зашто сепак е оригинал и е еден примерок, па ако го изгубат низ администрацијата нивна ќе биде лошо за мене...
so sviri male male celo leto male ?
Na 50 metri na cosot od kosta kafe uma banka postbank i tamu se ce ti potpolbi i objasni sluzbenickata od bankata site tamu uplacaat koja ti e taa alia zz bankaTe molam da mi napises od ministerstvoto kako da dojdam do Allianz banka i za kolku vreme zavrsi rabota imase li guzva vo bankata
Може ли да ми кажете каде го преведивте и легализиравте изводот во Софија. Требит да одам месецов да истам потврда за неосудуваност од Софија за која ми е потребен и извод. Фала многуZdravo vcera Bev so sin mi vo Sofia Na slikanje I zavrsivme rabota Nemojte da odite bez internacionalen legaliziran izvod vo policija Na slikanje Mora da image legaliziran izvod Jas imav izvod preveden vo Skopje Ali ne zaveren vo ambasada I morav da pravam nov prevod I legalizacija vo Sofia po brza postapka za koja plativ 80 leva prevod I legalizacija Toa bese gotovo za 2 sata IMATE 3 VARIJANTI ZA LEGALIZACIJA 1.DA NAPRAVITE LEGALIZACIJA ZAVERKA VO SKOPJE VO AMBASADA AKO VLEZETE JAS NEMAV VREME I NEMOZEV DA CEKAM 2.DA NAPRAVITE LEGALIZACIJA I PREVOD VO SOFIA REDOVNA POSTAPKA KOJA TRAJE OD 3-5 DENA KOJA KOSHTA 40 LEVA 3.DA NAPRAVITE LEGALIZACIJA I ZAVERKA PO BRZA POSTAPKA ZA 2 SATA KOJA KOSHTA 80 LEVA Slikanje za licna karta I pasos koshta 61 Lev pasosot ke bide gotov za 30 Dena Brza postapka za 3 Dena koshta 116 leva BEZ LEGALIZIRAN IZVOD NE ODETE ZA SOFIJA Pozdrav I se najdobro
Zdravo Ti attachirav slika so adresa I telefonski brojevi na firmata koja leglizira mozes da gi kontaktirash preku Viber deckite se super neznam kolku gu dobro ja poznavas Sofia ova agencija se naogja blizu do opstina Slatina Ili ulica Shipchenski prohod kade odime da se slikame za pasos site shto imame zemeno sluzbena adresa Lege 6 Kontaktiraj gi I ke zavrsis rabota oni rabotat prevodi legalizacii Pozdrav I se najdobroМоже ли да ми кажете каде го преведивте и легализиравте изводот во Софија. Требит да одам месецов да истам потврда за неосудуваност од Софија за која ми е потребен и извод. Фала многу
Dali e potrebno da zakazam prethodno?Mozes vo skopje ima mn guzva vo bitola za 1 den 15 evra legaluzacija
Koj broj si od prilika ? Inaku cestitki za potpisuvanjeto na drzavjanstvotoПроверете кој чека за потпис, има потпишани укази. Денеска е мојот потпишан. Интервју октомври 2015. Со среќа на сите!
Mojot ne e potpisan moze li da kazes kolku cekase za potpis?Проверете кој чека за потпис, има потпишани укази. Денеска е мојот потпишан. Интервју октомври 2015. Со среќа на сите!
53xx/2015, Blagodaram.Koj broj si od prilika ? Inaku cestitki za potpisuvanjeto na drzavjanstvoto![]()
1 mesec i 4-5 dena.Mojot ne e potpisan moze li da kazes kolku cekase za potpis?
Se izvinuvam so zamaram na temava, no dali kje moze daspodelis ovde koi se prvite slobodni53xx/2015, Blagodaram.
1 mesec i 4-5 dena.
Можиш и сам да си проверишSe izvinuvam so zamaram na temava, no dali kje moze daspodelis ovde koi se prvite slobodni
termini za podiganje na ukazot ???
Fala mnogu, ne znaev deka nemora da ti bide potpisan ukazot za gi vidis terminite. Se izvinuvam uste ednas za trupenjeto postovi na temata.
Не е точно јас на интервју дадов дополнителен документ,происход добив на основа од пра дедо војник на интервју ми смени со тоа што имам сестра со добиен само указ не земен пасош.Lugjeto sto ti pravat intervju ne se zamaraat so prilozuvanje na dop. dokumenti. Toa kje go napravis dole na salterot. Otkoga kje vneses dopolnitelen dokument ti davaat dokaz za primen dokument Kartonnce so potpis na sluzbenikot.