- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 685
- Поени од реакции
- 165
Maci sedaj pomognete im na tie talenti neznam da proveram so da praam
Dali nekoj ima izvaden na dopolnitelna vo mvr i nikk ili sum samo jas_
Maci sedaj pomognete im na tie talenti neznam da proveram so da praam
Врати се на 838 страна (ако ме држи меморија) во учебников и научи си ја лекцијата што не ја знаешdaj pomognete im na tie talenti neznam da proveram so da praam
Sekoja pocit kon tebe ama lud si sto mu odgovaras pa uste i stranata mu ja kaza...Врати се на 838 страна (ако ме држи меморија) во учебников и научи си ја лекцијата што не ја знаеш
ПС од вчера има и опис каде што треба да внесеш, еве мене сега дома кучето ми проверува до кај ми е преписката ако неможеш да се снајдеш тогаш не ни заслужуваш поголема помош од оваа
Zdravo,Zdravo
Mozes:
-vo Strumica:
-vo Bitola:
- Bugarski kulturen klub BKKS
- Non-governmental Organisation
- Address: Marshal Tito 47, Strumitsa, Macedonia (FYROM)
Phone:+389 34 550 898
1. Сдружение “Македонско - Б'лгарско пријателство“, гр. Битолја
2. kontakt Маринела Петреска
3. tel: 070 339 536
-vo Stip (vidi prikacena zelena slika)
-vo Skopje
1. Бул.Илинден бр.43 nad turisticka agencija VIKING. Telefon, nemam info. (vidi sliki ovde na forum, na strana 836)
I, mozes preku Sofija.
Selena kaj mene stoi > Преписката е извадена за доп'лнителна проверка МП i sum od 2013... edna godina veke na dopolnitelnaMaci se
Dali nekoj ima izvaden na dopolnitelna vo mvr i nikk ili sum samo jas_
i jas sum od 2013 ama vo MVR/NIKK dali taka treba da bide ili ne znam sto e niti sto znaciSelena kaj mene stoi > Преписката е извадена за доп'лнителна проверка МП i sum od 2013... edna godina veke na dopolnitelna
Кај молба се пишува бројот од картончето од напред, т.е бројот што ти го впишале кога си закажувал интервју/ годината на закажување на интервјуто.kako funkcionira noviov sistem za proverka, samo broj na prepiska I godina znam kako se snajdovte vie
Немам никакви информации освен она Ви што препратив, а претходно беше постирано овде од колега член на форум.[DOUBLEPOST=1453301696][/DOUBLEPOST]Zdravo,
Dali imas soznanie dali e pocnata so rabota kancelarijata vo Skopje? Dva pati bev, vo razlicni vremenski intervali i nikoj ne otvara.
pozz
Свака ти част!http://www.parliament.bg/pub/cW/20150915020633554-01-20 ЗИД ЗБЖИБ IIgl..rtf
Videte so najdov.Se si e spremno za vtoro glasanje na zakonov e sega dali ke se glasa i koga nemozam da najdam
Ovaa informacija mnogu me izraduva, Daj boze pobrzo da gi pominat 2014, a gledam i 2014 stasale do 9999, pisa eden clen pogore, znaci pri kraj se, uste malce kje ja pocnat 2015vo 2015 godina ima 8735 prepiski .taka da sigurno ke odi pobrzo ovaa rabota.ne se kako 2012,2013 godina koga imase po 20 tina iljadi godisno
Jas mislam dzaba prasuvame vakvi rab ako imase nekoj nekakva informacija do sega ke ja spodelese so nas ova informacijaima li nekoj informacija sto napravija so zakonot koga ke ima vtoro citanje i tn ...
edvaj cekam da se pojavi nekoj so pozitivna recenica okolu zakonot... dosta e veke cekanje ajde so nadez ke bide i toa ...Jas mislam dzaba prasuvame vakvi rab ako imase nekoj nekakva informacija do sega ke ja spodelese so nas ova informacija
E sega prasanjeto e koga ke bide toa vtoro glasanje na zakonov.Немам никакви информации освен она Ви што препратив, а претходно беше постирано овде од колега член на форум.[DOUBLEPOST=1453301696][/DOUBLEPOST]
Свака ти част!
http://www.parliament.bg/bg/parliamentarycommittees/members/2331/documents
Ova e od 15/09/2015.
A znaci ovie inicijali dvata ti stojat na proverkata..i jas sum od 2013 ama vo MVR/NIKK dali taka treba da bide ili ne znam sto e niti sto znaci