Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 април 2015
Мислења
110
Поени од реакции
67
Дечки, а во кој формат треба да биде напишан Входјашт номер на веб страната на ДАБЧ за проверка на статус на зајавленија?
Јас поднесов документи во вторникот, ми дадоа еден 4-цифрен број за да проверувам, и кога го впишувам бројчето ми излева Нјама намерени зајавленија по посочените критерии.
Ti use Ne si se vrnal sakash da te vnesat vo sistemot ima so godini na proveruvash :) kje bide pocekaj

Член од
18 ноември 2014
Мислења
20
Поени од реакции
2
Zdravo od dopolnitelna so star dokument sum vraten na zadolzitelna sega moze li nekoj od iskustvo da kaze kolku vreme se ceka pozdrav.

Член од
6 февруари 2015
Мислења
103
Поени од реакции
70
Zdravo od dopolnitelna so star dokument sum vraten na zadolzitelna sega moze li nekoj od iskustvo da kaze kolku vreme se ceka pozdrav.
jas cekav 6 meseci sto ne znaci deka i ti ke cekas tolku ako si ksmetlija moze i za eden mesec da ti odobrat
nema nekoe pravilo za tolku ke bide ali mislam kako pratam deka max e6 meseci

Член од
6 февруари 2015
Мислења
85
Поени од реакции
38
a moze li od dopolnitelna da ides na zadolzitelna i potoa da te prekratat ima li nekoj takov slucaj

Член од
5 јануари 2015
Мислења
93
Поени од реакции
83
Значи дека

Значи дека ти е разгледан предметот и е пред одобрување. Така е обично. Сега одлучува претседателот на ДАБЧ и само он потпишува происход.
fala za odgovorot pozdrav[DOUBLEPOST=1435240108][/DOUBLEPOST]
извини но глуп си......ТОА ЗНАЧИ ДЕКА УТРЕ ИЛИ ЗАУТРЕ КЕ ТИ СУДАТ....ВО ПРЕВОД ИЛИ КЕ ТЕ ОБЕСАТ ИЛИ КЕ ТЕ ПУШТАТ....(или ке те одбијат или ке добиеш) КАПИШ
ne sum glup fala bogu a ti ako imas nesto protiv moeto prasanje ne odgovaraj imat i mnogu drugi popametni od tebe pa mi odgovorija na ubav nacin

Последно уредено:
Член од
25 март 2014
Мислења
717
Поени од реакции
733
Почнаа ли да пуштаат со братучеди први?

Член од
5 јануари 2015
Мислења
93
Поени од реакции
83
neznam jas iam dostaveno dokument od diploma do dedo mi pa ke vidime sto ke bide , SREKNO NA SITE

S

Sukhoi-27

Гостин
Дали има некој од 2013 добиено происход после поднесување на дополнителни документи годинава?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom