Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 февруари 2015
Мислења
810
Поени од реакции
1.561
Темава се вика бугарски пасош - документи и процедура што значи такви дискусии треба да вклучува. Ако ви се дискутира за други проблематики, слободно отворете си нова тема. И наместо да пишите админ кај си, реагирај, сте можеле да стиснете пријави лошо мислење како што направил еден член и да почекате, администраторите не се на копче. Наредниот пат и шерифите и офтопичарите ќе бидат остранети од темава.
Ne znaev za 'kopceto'. Sakav da prekine diskusijata i te povikav, posto si admin.
Ti si gazda i so prava i so obvrski. Pravi kako mislis deka treba.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ne znaev za 'kopceto'. Sakav da prekine diskusijata i te povikav, posto si admin.
Ti si gazda i so prava i so obvrski. Pravi kako mislis deka treba.
Сериозно ли мислиш дека сите 1500 активни теми на форумов можат да се читаат во секоја секунда? Има пријави под секој пост.

Член од
5 јануари 2015
Мислења
93
Поени од реакции
83
Статус'т на зајавлението е : Изчаква финален статус -
ke ve molam da mi kazite sto znaci ova ?

Член од
6 февруари 2015
Мислења
85
Поени од реакции
38
mene denes mi se smeni od dopolnitelna vo zadolzitelna procedura,dopolnitelen dokument podnesov na 6ti mart inaku sum od 2012godina,sto znaci sega ovaa dali mi e razgledan predmetot i sto treba da ocekuvam ponatamu pozdrav

Член од
7 мај 2015
Мислења
92
Поени од реакции
147
mene denes mi se smeni od dopolnitelna vo zadolzitelna procedura,dopolnitelen dokument podnesov na 6ti mart inaku sum od 2012godina,sto znaci sega ovaa dali mi e razgledan predmetot i sto treba da ocekuvam ponatamu pozdrav
Тоа е добро,ќе ти одобрат на совет следно т.е ќе земеш пасош.

Член од
6 јануари 2015
Мислења
1.308
Поени од реакции
1.249
здраво дечки имам една теорија па ме интересира само вашето размислување!вака околу дополнителните документи нели со тоа бараат да докажете потекло со документ што значи ваш татко,дедо или прадедо да е пишан бугарин во некаков документ.ако добро се сечавате на почетокот на форумов се дискутираше за крштевање во бг црква па поентата на сево ова е доколку ваш татко се крштева во бг.црква нели даваат документ кој е сличен на извод валда во него пишува и националност///ДАЛИ ТАКОВ ДОКУМЕНТ БИ ЗАВРШИЛ РАБОТА!!!!!ова е само една мисла која ми помина низглава

Член од
6 февруари 2015
Мислења
53
Поени од реакции
54
здраво дечки имам една теорија па ме интересира само вашето размислување!вака околу дополнителните документи нели со тоа бараат да докажете потекло со документ што значи ваш татко,дедо или прадедо да е пишан бугарин во некаков документ.ако добро се сечавате на почетокот на форумов се дискутираше за крштевање во бг црква па поентата на сево ова е доколку ваш татко се крштева во бг.црква нели даваат документ кој е сличен на извод валда во него пишува и националност///ДАЛИ ТАКОВ ДОКУМЕНТ БИ ЗАВРШИЛ РАБОТА!!!!!ова е само една мисла која ми помина низглава
Имаше еден муабет пред некое време дека со крштеница или со фалсификување на венчаница пр на баба и дедо да се достави како документ. Мислам дека ништо не се случи. НАПОМЕНА: ова е муабет слушнат, не докажан.

Член од
11 февруари 2013
Мислења
178
Поени од реакции
141
zacelo toa vreme statusot ne ti se smeni vo prekraten?

Член од
5 јануари 2015
Мислења
93
Поени од реакции
83
DOBRO BE DALI NEKOJ KE KAZIT SO ZNACIT OVA PO 5 - TI PAT PISAM I NIKOJ PAMETEN NE SE NAJDE DA MI KAZIT - Статус'т на зајавлението е : Изчаква финален статус ?????????

Член од
30 ноември 2014
Мислења
469
Поени од реакции
948
Нашиот закон помина на комисија на 3 Јуни, сега се чека да биде ставен на дневен ред на пленарно заседание.
Не сум баш сигурен како оди постапката но законот е на чекање за разгледување во КОМИСИја ПО ПРАВНИ В'ПРОСИ Ако одат по ред има уште дваесетина закони пред нашиот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom