Istoto i mene me interesira jas sum vo germanija trebase sega na 2 juni da go podignam ukazot kako moze da se napravi tuka od ambasada vo Germanija da se podignezdravo imam zakazano zemajne na ukaz na 9 juni no so ogled na situacijava dali mozi toj ukaz da se zemi od bitolski konzulat i koja bi bila postapkata za toa dokolku e mozno
Za nedela vreme i kaj tebe ke se smeni so srekaajde jas sum 25.01.2019 po obrazuvana prepiska.....intervju 4.sep.2018 Bitola za brzooo ke izvadat za finalna kaj da e
Samo napred pale se razrabotijaIma promeni od finalna vo polozitelno ,proverete si!
Prepiski okolu 18748/2018.....
A ukazi denes dali da ocekuvame paleIma promeni od finalna vo polozitelno ,proverete si!
Pa sega za sega nema promeni,ke vidime do posle.....A ukazi denes dali da ocekuvame pale
i posle 1 godina i poveke nikako promena od dopolnitelna . Kako da nema nadez za nasIma promeni od finalna vo polozitelno ,proverete si!
Koj mesec se tie od prilikaSamo napred pale se razrabotija
Сум се пресмеал.
Odprilika noemvri intervju sto bile 2018Koj mesec se tie od prilika
За жал нема никакви промени во систем за тие што чекаат на дополнителна,значи за никого од нив.Dali na nekoj koj sto e staven na dopolnitelna mu se smeni statusot ili nema takov. Kaj mene veke 1 godina nisto..... ke si cakam
Pale a uste se ceka 11 ili 12 meseci za potpis?За жал нема никакви промени во систем за тие што чекаат на дополнителна,значи за никого од нив.
Но мора веќе да почнат!!!!