- Член од
- 23 јануари 2015
- Мислења
- 114
- Поени од реакции
- 143
Јас имам поднесево во Ноември 2014 потврда од БКК, плус и пасош од ПРВ братучед (ама не преведени на бугарски, бидејќи ми рекоа дека со таа потврда од БКК не требало да ми ги преведуват изводите за потекло)....и еве ме ПРЕКРАТИЈА во Јануари..[DOUBLEPOST=1431517270][/DOUBLEPOST]Здраво дечки, сакам да ве прашам за совет..Site sto ste prekrateni od 2012 dali podnesovte nekakov dokument? ,bkks , od bratucedi ..... Ako nemate podneseno toa e pricinata za prekratuvanje.Eve vo mojov slucaj jas ne sum prekratena valjda poradi pasosot na mojot ftor bratuced ili mozda bkks ...ako e nekoj prekraten a ima podneseno dokumenti od bratuced neka pise ... Pozz sekoe dobro i so srekja na site !
Јас сум во прекратена постапка од Јануари, а сега скоро добив документ од дедо дека бил војник.
Сакав да ве прашам, дали со тој документ за војска од дедо, во МОЛБАТА за да ме вратат во нормална процедура - да приложам и плус документ од прв братучед од таткова страна дека и он има пасош? Или да приложам само документот од дедо ми?
Блчагодарам
Последно уредено: