za vo pravosudie milsev ... vo dabc nema intervjuинтервју во ДАБЧ или во Министерството за правосудство?
Јас имам доставено само потврда од БККС, на 4-ти февруари 2015. се уште нема промена на статусот. Ако има нешто ново ќе напишам овде. Инаку, дечко ми однесе таква потврда плус копија од бг.пасош од брат му-статусот му се смени за два дена! На 17-ти април му беше одобрена молбата, сега чека потпис. Како што прочитав овде и за потпис се чека 2-3 месеци?!Дали на некој од форумот што доставил САМО декларација од БККС како дополнителен документ му се има сменато статусот од дополнителна проверка во задолжителна процедура или пак да му е прекината постапката?
Zdravo sakam da Ve prasam kako stoi na statusot koga se ceka na potpis od pretsedatelot posrednikot mi vika deka se ceka na potpis a oktomvri 2014 imam odneseno vencanica poteklo ko sto baraat .BlagodaramЈас имам доставено само потврда од БККС, на 4-ти февруари 2015. се уште нема промена на статусот. Ако има нешто ново ќе напишам овде. Инаку, дечко ми однесе таква потврда плус копија од бг.пасош од брат му-статусот му се смени за два дена! На 17-ти април му беше одобрена молбата, сега чека потпис. Како што прочитав овде и за потпис се чека 2-3 месеци?!
Molbata vi e uvazena.Zdravo sakam da Ve prasam kako stoi na statusot koga se ceka na potpis od pretsedatelot posrednikot mi vika deka se ceka na potpis a oktomvri 2014 imam odneseno vencanica poteklo ko sto baraat .Blagodaram
Na intervju bev januari 2014 a poteklo vencanica od dedo i baba dostaviv oktomvri 2014 momentalno statusot mi e nepromenet prepiskata se namira vo zadolzitelna procedura a brojceto pred mene i posle mene e razgledano i pisuva deka se vrnati na dopolnitelna proverka a posrednikot mi vika se ceka na potpis i sega ne mijasno sto e rabotava nepromenet status a pregledani pred mene i po mene 20 brojcinjaMolbata vi e uvazena.
Se ceka potpis od viceptesidentot na r.bugarija ...plus minus taka
A so napravi? Cekas potpis kako so razbrav?
Koga bese podnel?
Статусит на интернет касни горе доле околу 20тина дена доколку има кој да ти провери може да добиеш точна состојба директно во правосудие.Na intervju bev januari 2014 a poteklo vencanica od dedo i baba dostaviv oktomvri 2014 momentalno statusot mi e nepromenet prepiskata se namira vo zadolzitelna procedura a brojceto pred mene i posle mene e razgledano i pisuva deka se vrnati na dopolnitelna proverka a posrednikot mi vika se ceka na potpis i sega ne mijasno sto e rabotava nepromenet status a pregledani pred mene i po mene 20 brojcinja
Koj broj si??Јас имам доставено само потврда од БККС, на 4-ти февруари 2015. се уште нема промена на статусот. Ако има нешто ново ќе напишам овде. Инаку, дечко ми однесе таква потврда плус копија од бг.пасош од брат му-статусот му се смени за два дена! На 17-ти април му беше одобрена молбата, сега чека потпис. Како што прочитав овде и за потпис се чека 2-3 месеци?!
ИСТИ случај брат сум и ја..поднесов септември 2012..и сеуште сум на дополнителна.САМО НЕМИЕ ЈАСНО ШТО СТАНА СО ЗАКОНОВ до сега требаше да биде ЏА или БУ??...??....!!!?????Jas sum broj 102** od 2012 i denes sum prekraten ne odnesov nikakvi dop. Dok. Inace procedurata ja zapocnav pred tocno 3 godini i dva meseci
E da im se plukanm vo tie dopolnitelni dokumenti.AMAN milost bre veke amanтоа е.. Јасно беше наведено дека без доп. документи 99% ке те одбијат/прекратат.
stvarno ova zivo izivljavanje stana!E da im se plukanm vo tie dopolnitelni dokumenti.AMAN milost bre veke aman