Поздрав до сите, од јоне не барајте број човекот едноставно го снема и не се јавува на порано дадените броеви, пред некое време се појави на нашите мобилни дека е вклучен на вибер но и нанего не оговараше.Ako najdis I jas baram
Поздрав до сите, од јоне не барајте број човекот едноставно го снема и не се јавува на порано дадените броеви, пред некое време се појави на нашите мобилни дека е вклучен на вибер но и нанего не оговараше.Ako najdis I jas baram
Imash ukaz?Може и мене да ме додадете, положително од 14.01.2020 на финална од 20. 08.2019
Soprugata pred mesec dene ja terase procedurata.Edno prasanje ako moze nekoj da mi objasni vreme traenjevo na procedurava za podiganje na drzavjanstvo, ne mi e jasno kolku vreme se ceka za ovoj ЕГН broj i so kolku pati odenje bi zavrsil se ?? pisuva od 7 do 10 dena, znaci bi trebal da odam da go podignam drzavjanstvoto i da registriram adresa i ЕГН broj, i posle 7 do 10 dena povtorno da odam vo sofija da gi podignam za da se mozam da se slikam, pa potoa to tret pat da odam da si gi zemam pasosos i licnata karta koga ce bidat gotovi ?? Fala odnapred
Cestitki, koga dobi ukaz i od koga bese na polozitelno?Moze nekoj da mi posoci posrednik od Skopje. Konecno ukaz so sreka na ostanatite sto cekaat pobrzo da bide i kaj nif. Procedura traese 4 godini se na se intrervju 2017 polozitelno kraj na 2018 so poteklo od strumica
Fala druze da si docekas polozitelno od noemvri 2018 ukaz Sega go dobif ftornikotCestitki, koga dobi ukaz i od koga bese na polozitelno?
Со среќа !!! Кој месец на интервју 2017 ?Fala druze da si docekas polozitelno od noemvri 2018 ukaz Sega go dobif ftornikot
Kraj na JanuaryСо среќа !!! Кој месец на интервју 2017 ?
Bitno parite ni gi zedeПоздрав до сите, од јоне не барајте број човекот едноставно го снема и не се јавува на порано дадените броеви, пред некое време се појави на нашите мобилни дека е вклучен на вибер но и нанего не оговараше.
Срамота.Bitno parite ni gi zede
Jas 21.11.2018 i uste ko tebeИнтервју декември 2018 и уште на задолжителна. Ццц
Zafateni se so potpisuvanje ukazi jas sum januar 2019 intervju eve uste malce 1 gosina i 1 mesec uste na zadolzitelnaJas 21.11.2018 i uste ko tebene rabotat nisto!