- Член од
- 17 април 2019
- Мислења
- 25
- Поени од реакции
- 22
sigurno ja nema ni odneseno a zasto ne ja dostavi koga bese na intervjuto?Intervju bev juni 2017 a od juli 2018 polozitelno potvrdata vo juni 2018 e odnesena od posrednikot se nadevam
sigurno ja nema ni odneseno a zasto ne ja dostavi koga bese na intervjuto?Intervju bev juni 2017 a od juli 2018 polozitelno potvrdata vo juni 2018 e odnesena od posrednikot se nadevam
Мешани се, неможе да се направи пресек, а со датумот јас како што видов последен беше со преписка од 20.06.2017Dali nekoj od clenovite na forumot sto gi sledi prepiskite bez pin, znae so najnovite potpisi od denes, do koj broj na prepiska/ datum na intervju otrpilika se stignati?
da ne ne ja zele vpredvid potvrdata, deka ti e odnesena pred polozitelno?Intervju bev juni 2017 a od juli 2018 polozitelno potvrdata vo juni 2018 e odnesena od posrednikot se nadevam
Na 90% od aplikantite potvrdata im e odneseni pred polozitelnoda ne ne ja zele vpredvid potvrdata, deka ti e odnesena pred polozitelno?
mene Gjoko mi e posrednik i iskreno me fakja strav da ne me odbijat mi barase ponovo da dostavel dokumenti i 80 eurEpa od vakvi gnasni raboti so gi pravat posrednicite ovoj pat po vtor pat posto ednas bev iziggrann od gjoko gnasata od strumica se da mu ebam do 7 koleno go zluopotrebil i ne go odnel dokumentot od bugarska ehzarhija na baba mi mene me odbija 2013... Ovoj pat najdov ist dokument od pradedo mi i go dostaviv licno originalkt vo MP vo sofija zaedno so potvrdata od moj raci so moj oci i sega mirno spijam
Toa e, on im bese i na majkami i tatkomi se bese super kako sto treba,sega mi e i mene pa ke vidime kako ke bide.mene Gjoko mi e posrednik i iskreno me fakja strav da ne me odbijat mi barase ponovo da dostavel dokumenti i 80 eur
I jas gi vadev istite dokumenti i doplativ uste 80 evra,tie se za novi prevodi i legalizacija.Moras da gi dostavis.Nema nazad.mene Gjoko mi e posrednik i iskreno me fakja strav da ne me odbijat mi barase ponovo da dostavel dokumenti i 80 eur
A zasto novi prevodi koga gi imam ? Zasto ponovo vadenje od kaj Lazar Mladenov poteklo? Dali ti gi odnese dokumentile licno ili mu dade na Gjoko? Posto spored Lazar Mladenov koga dokumentite se vekje kaj viceprezidentot tuka nikoj nemoze da dostavi dokumentiI jas gi vadev istite dokumenti i doplativ uste 80 evra,tie se za novi prevodi i legalizacija.Moras da gi dostavis.Nema nazad.
odnesi si gi sammm licnoooo .... mene mi go zede stariot dokument od bugarska ehzarhija od babami i ne go predade i me odbija 2013 .... sluzbenikot vo sofija mi kaza deka nikakov dokument ne e dostaven vo mojata prepiskaa .. Gjoko od strumica pazate se odnego se da mu ebam.. imal gospod i najdov i od pradedo mi isto krstalno od bugarska ehzarhija i eve me pak nanovo aplicirav pa so gospod napred ovoj pat i um za drug pat verba vo nikoj sam ke si gi osnesis so svoj raci i svoj oci dokumentite originali i ke spies mirnomene Gjoko mi e posrednik i iskreno me fakja strav da ne me odbijat mi barase ponovo da dostavel dokumenti i 80 eur