10.11.2016Koga bese na intervju?
10.11.2016Koga bese na intervju?
Bese li na dopolnitelna? I jas sum so ist den na intervju. Sega cekam za potpis, da ne me i mene stave na proverka zato ke mi kazes li na kojnosnov go zema proishodot i koe ti e brojceto. Moze vo poraka da mi pises. Odnapred blagodaram10.11.2016
So dokum.od brat i potvda sum[DOUBLEPOST=1554743776][/DOUBLEPOST]Nema vrska toa ako e taka na sovetot ke go stavat na dopolnitelna proverka na viceprezidenta znaci validnosta na dokumentite dali se ili nese
Bev na dopolnitelna skoro 1 god sega vo mart mi se smeni status 2037/2016Bese li na dopolnitelna? I jas sum so ist den na intervju. Sega cekam za potpis, da ne me i mene stave na proverka zato ke mi kazes li na kojnosnov go zema proishodot i koe ti e brojceto. Moze vo poraka da mi pises. Odnapred blagodaram
Jas maj 2018 vo ambasada a vo DABC stignaa dokumentite avgust 2018. Seuste ne mi e izlezen. Obicno cekaat po godina i nekoj mesec, i ni znaam dali DABC raboti....Zdravo
Podnesov za proishod Dekemvri 2018 vo ambasadata vo Skopje za kolku vreme kje mi izleze proishodot za da go zemam od ambasada ?
Fala
О
Jas maj 2018 vo ambasada a vo DABC stignaa dokumentite avgust 2018. Seuste ne mi e izlezen. Obicno cekaat po godina i nekoj mesec, i ni znaam dali DABC raboti....
Site odat kaj Jotova no proverka koga ke pisuva izgleda plus nesto proveruvaat,znaci poveke se ceka za potpis,vo sekoj slucaj ne e pozitivno.Zdravo kako sto citam dok od brat od polozitelno odat plus kaj vizeprezidenta,toa poveke znaci negativno ili pozitivno ne mi è jasno
Neznam kako ke bide neznam sto proveruvat sega na ova proverka koga e pominato na sovetSite odat kaj Jotova no proverka koga ke pisuva izgleda plus nesto proveruvaat,znaci poveke se ceka za potpis,vo sekoj slucaj ne e pozitivno.
како не от фемина се пофалија плус некој член тука,чекај от денес вторник ја ажурираат страната некој утре ке се јави,поз.среќно[DOUBLEPOST=1554763024][/DOUBLEPOST]Zasega od minatiot vtornik se nema nikoj pofaleno so ukaz
не верувам дека тие со родител дека би биле проблем дури и да им прави проверка инаку се надевам грешам обична проверка е ако ти се во ред доку.добро ако не пробај пак(ако имаш време)Pepibe si gi nabrojal site mozni varijanti deka odat na proverka hahahahha a izvini od roditel ne si gi spomnal
Ke ima ke ima samo pozitivno i proveruvanje posle 14h ..Ajde denes da ima potpisi da se izraduvame
Џабе труеме да не труете со вакви коментари.Ajde denes da ima potpisi da se izraduvame
IIsto i kaj mene taka i jas od brat i istiot mesec i godinaBese li na dopolnitelna? I jas sum so ist den na intervju. Sega cekam za potpis, da ne me i mene stave na proverka zato ke mi kazes li na kojnosnov go zema proishodot i koe ti e brojceto. Moze vo poraka da mi pises. Odnapred blagodaram