Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 февруари 2018
Мислења
108
Поени од реакции
286
idenes nema izgleda,da se nadevame utre porano neli bea vtornik i petok

Член од
1 октомври 2011
Мислења
828
Поени од реакции
785
Напрајвте дека секој што има поднесено за бугарско државјанство автоматски добива и акаунт на форумов од кајгана. Ако нема некој овде што добил значи дека нема укази. Пооо песимисти.

Член од
3 август 2015
Мислења
1.722
Поени од реакции
2.958
Напрајвте дека секој што има поднесено за бугарско државјанство автоматски добива и акаунт на форумов од кајгана. Ако нема некој овде што добил значи дека нема укази. Пооо песимисти.
Ocigledno kapacitetot na Q vo severna makedonija e - 10

Член од
2 мај 2018
Мислења
136
Поени од реакции
142
VI KAZAV JAS DEKA CESMICETO TECI KAPKA PO KAPKA KOLKU DA SE NADEVAME VIE NE MI VERUVATE NIKOJ NE ME PODRZUVATE , KE SI CEKAME , CEKAN SE STORIVME , PA I POZITIVNI DA SME BILE !? NA STO POZITIVNI BRE GREVOVI NASI , PA SE LIZITE DA NE SE NALUTELE , BAS MIE GAJLE NEKOJ AKO NEISPRAVNO RABOTI DALI SE NALUTIL ILI NE

Член од
26 март 2019
Мислења
12
Поени од реакции
44
Здраво пишав веќе еднаш, сега да направам упдате мене на страната за потпишан указ ми се промени на 26.03,а указот ми бил потпишан на 12.03 Зедов државјанство и веќе се сликав за пасош и л.к.

Член од
28 октомври 2018
Мислења
33
Поени од реакции
58
Здраво пишав веќе еднаш, сега да направам упдате мене на страната за потпишан указ ми се промени на 26.03,а указот ми бил потпишан на 12.03 Зедов државјанство и веќе се сликав за пасош и л.к.
Програмерот драпа колчишта :D

Член од
24 март 2019
Мислења
17
Поени од реакции
61
Kolku vreme pomina od rezervacija za podiganje ukaz jas deneska ke rezerviram

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom