Каде ги гледате тие работи?idenes nema izgleda,da se nadevame utre porano neli bea vtornik i petok
Ocigledno kapacitetot na Q vo severna makedonija e - 10Напрајвте дека секој што има поднесено за бугарско државјанство автоматски добива и акаунт на форумов од кајгана. Ако нема некој овде што добил значи дека нема укази. Пооо песимисти.
Ocigledno kapacitetot na Q vo severna makedonija e - 10
Kako sto gledam periodov ke ne resat i nas 2014...2014/50.. уште абер нема, од септември 2018 сум на положително, преку братучед и БККС.
Програмерот драпа колчиштаЗдраво пишав веќе еднаш, сега да направам упдате мене на страната за потпишан указ ми се промени на 26.03,а указот ми бил потпишан на 12.03 Зедов државјанство и веќе се сликав за пасош и л.к.
Kolku vreme pomina od rezervacija za podiganje ukaz jas deneska ke rezerviramЗдраво пишав веќе еднаш, сега да направам упдате мене на страната за потпишан указ ми се промени на 26.03,а указот ми бил потпишан на 12.03 Зедов државјанство и веќе се сликав за пасош и л.к.
На 26ти веќе можев да резервирам, на 01.04 бев да земам државјанство на 03.04 се сликав.Kolku vreme pomina od rezervacija za podiganje ukaz jas deneska ke rezerviram
Od slikanjeto do zimanjeto na pasosot znaes li kolku vreme se ceka?На 26ти веќе можев да резервирам, на 01.04 бев да земам државјанство на 03.04 се сликав.
За 2 недели мислам, брза постапка од 1-3 дена.Od slikanjeto do zimanjeto na pasosot znaes li kolku vreme se ceka?
Pisi vo porakaДа ми предложите некој човек за посредување? Планирам да почнам постапка овај месец.
Јас сум во оваа група,на положително веќе месец дена...Nie od 2016 sme utepana generacija a najnogu jas megu poslednite so intervju noemvri.