Стигнати се до март тие што имат рок почеток некадеDo koj mesec stignaa so dopolnitelnite ako ima promena kaj nekoj neka pise od 2016
Стигнати се до март тие што имат рок почеток некадеDo koj mesec stignaa so dopolnitelnite ako ima promena kaj nekoj neka pise od 2016
sto broj si ?[DOUBLEPOST=1547484986][/DOUBLEPOST]Nekoj so potpisan ukaz od 2014 da ne ima slucajno?
Послато са TA-1033 уз помоћ Тапатока
Dali si pred mene ili po mene ?sto broj si ?
31**/2014 preku konzulatsto broj si ?[DOUBLEPOST=1547484986][/DOUBLEPOST]
Dali si pred mene ili po mene ?
A od kade e taa informacija deka ke se davaat drzavjanstva vo rok od edna godina?Официјалната информација е дека има да се даваа државјанства во рок до година дена.
vo pravo e jas bev na intervjuu ovaa nedela i sluzbenickaa sto mi go pravese intervjuto mi kaza deka postapkata za drzavjanstvo trae 1 godina so svoi usi slusnavA od kade e taa informacija deka ke se davaat drzavjanstva vo rok od edna godina?
Jas sum 36../2014 posle tebe sum so sreka da ni e i so pobrzo potpis.31**/2014 preku konzulat
Послато са TA-1033 уз помоћ Тапатока
У очи те лажеvo pravo e jas bev na intervjuu ovaa nedela i sluzbenickaa sto mi go pravese intervjuto mi kaza deka postapkata za drzavjanstvo trae 1 godina so svoi usi slusnav
Vo vrska so toa sto ti kazala sluzbenickata vo pravo e vo toj rok ke dobies info do kade e postapkatavo pravo e jas bev na intervjuu ovaa nedela i sluzbenickaa sto mi go pravese intervjuto mi kaza deka postapkata za drzavjanstvo trae 1 godina so svoi usi slusnav
Kolku sto znam od juli go premestija za 1 januari 2019 i ete valda e na sila stapen zakonot dase prajt intervju na samoto podavajne na dokumentite vo ministerstvo ama problem e dobivajne na proishodot koj tie neophoden za da odis i pravis intervju koj se cekat 1 god momentalno i plus taa 1 od praejne na intervju idet 2 god a mozda i pojke kako so znaeme site luge po 6 meseci sea ceket samo za potpis.vo pravo e jas bev na intervjuu ovaa nedela i sluzbenickaa sto mi go pravese intervjuto mi kaza deka postapkata za drzavjanstvo trae 1 godina so svoi usi slusnav
Мислам дека погрешно си сфатил или е нешто сменето бидејќи лани кога бев на интервју ми рекоа дека за 1 год од интервјуто ќе има промени во статусот и во мојот случај беше 7-8 месеци до промена на статусvo pravo e jas bev na intervjuu ovaa nedela i sluzbenickaa sto mi go pravese intervjuto mi kaza deka postapkata za drzavjanstvo trae 1 godina so svoi usi slusnav
Nikoj ne ni odgovara po ova prasanje.Znae nekoj ili ne znae ?Dali znae nekoj zosto ima zastoj vo potpisuvanjeto na ukazite?