- Член од
- 26 април 2018
- Мислења
- 11
- Поени од реакции
- 7
Дечки да прашам да не знаете до кој месец се стигнати со укази од интервјуа 2017?
Koke vise smenit na dvajcata od dopolnitelna na povtorno razgleduvajne pisete jas sum noemvri 2016 posle vasDrugar ne se sekiraj ne si sam i ja sam so istio status i so istio rok interviju oktomvri 2016 so broj 14xxx/2015.Beki dogodina ke ima nekoja promena. Ako imas nekoj aber pisaj![]()
![]()
![]()
15 majДечки да прашам да не знаете до кој месец се стигнати со укази од интервјуа 2017?
Pri kraj se..Дечки да прашам да не знаете до кој месец се стигнати со укази од интервјуа 2017?
Ke cekas od 4 do 6 meseci, taka bar e vo momentot, moze ke bide pobrzo ne se znaeZdravo.. Denes mi se smeni status od finalna na polozitelno sto e sledno i kolku se ceka??? Dokumenti preku roditel..
cetvrtokot pisa deka ti se smeni denes pakZdravo.. Denes mi se smeni status od finalna na polozitelno sto e sledno i kolku se ceka??? Dokumenti preku roditel..
Како при крај :О брат ми беше на инт 18 јули 2017 и стои на положително од почеток на септемвриPri kraj se..
Kolku vreme bese obrazuvana prepiska?Бев на дополнителна со запирка од Јули 2017, дополнителни документи однесени Септември 2017, денес промена на статусот во:
По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.
Број на преписка: 104**/2015
Некој со информација после ова колку чекавте на финална, до наредна промена?
колку чекаше на финална проверка и од кога?Zdravo.. Denes mi se smeni status od finalna na polozitelno sto e sledno i kolku se ceka??? Dokumenti preku roditel..
2 meseci cekav od 25sep do 29 noe[DOUBLEPOST=1543872083][/DOUBLEPOST]колку чекаше на финална проверка и од кога?
FalaKe cekas od 4 do 6 meseci, taka bar e vo momentot, moze ke bide pobrzo ne se znae
Vcccccc koga mu se smeni statusot ova ne e na arnoПрегледај го приврзокот 200552
На другар даден директен отказ од вицепрезидента, претходно поминати сите статуси ( 2016 документи поднесени , интервју 5ти 2017) , совет на гражданство директно поминал без дополнителна комисија... кога стасува до вице му дава отказ ДИРЕКТ без ставање на дополнителна комисија со оглед на тоа дека има јаки документи.
Софија правено интервју , документи преку тетка ( на мајка му сестра).
Совет од некој со слично искуство- одбиени и дали нешто би сменило доколку однесе потврда од БКК и стари документи и ја ја почне процедурата од ново со оглед на тоа што веќе има добиено произход , или да поднесува жалби некаде ?