Potvrdi za clenstvo od kluboviveПрегледај го приврзокот 199805[DOUBLEPOST=1542660386][/DOUBLEPOST]
Kako mislite potvrdite?!
Potvrdi za clenstvo od kluboviveПрегледај го приврзокот 199805[DOUBLEPOST=1542660386][/DOUBLEPOST]
Kako mislite potvrdite?!
Ние чекавме еден месец и една недела за да се смени во положително.Бев на дополнителна со запирка од Јули 2017, дополнителни документи однесени Септември 2017, денес промена на статусот во:
По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.
Број на преписка: 104**/2015
Некој со информација после ова колку чекавте на финална, до наредна промена?
Koga bese na intervju? Od prilika da znaeme do koj mesec se so dopolnitelniteБев на дополнителна со запирка од Јули 2017, дополнителни документи однесени Септември 2017, денес промена на статусот во:
По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.
Број на преписка: 104**/2015
Некој со информација после ова колку чекавте на финална, до наредна промена?
Znaci cela procedura ke bide stopirana i za potpisuvanje ukazi i za izdravanje pasosi i za dobivanje proishodi. Dodeka ne se proveri sekoj clen.
Koj gi znae zastanaa do 16 maj za ukazi eve veke vtora nedela nikoj ne pisue za ukazZnaci cela procedura ke bide stopirana i za potpisuvanje ukazi i za izdravanje pasosi i za dobivanje proishodi. Dodeka ne se proveri sekoj clen.
Momentalno e veke stopirana!!Znaci cela procedura ke bide stopirana i za potpisuvanje ukazi i za izdravanje pasosi i za dobivanje proishodi. Dodeka ne se proveri sekoj clen.
Nikade vo objavenite tekstovi ne pisuva deka ke bidat stopirani segasnite postapki.Znaci cela procedura ke bide stopirana i za potpisuvanje ukazi i za izdravanje pasosi i za dobivanje proishodi. Dodeka ne se proveri sekoj clen.
Можеш да го нерекуваш хејтер колку сакаш.Druze znaci te citam od pocetok, kakov hejter si znaci ne mi se veruva. Da mu umre kozata na komsijata. Od takvi kako tebe gnie drzavava pa vadime bg dokumenti. Nemoj da siris dezinformacii deka so potvrda ne se pominuva koga licno poznavam 10 lugje Sto imaat zemeno dokumenti samo so potvrda. Ke mi izvinis Sto ne sme tvrdokorni bugari kako tebe, ne se sekiraj nema da ti go zemam sleperot Sto sakas da go vozis vo nemacka, jas sum druga struka.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Декември до 10тиAko moze nekoj da mi pomogne imam podneseno za adresa veke tri meseci preku konzulst vo bt i na brojot sto mi go dadoa ne mozam da dobijam da proberam dali dokumentite se stignati da kaze nekoj sto ima pusteno vo ovaj period i mu stignale dokumentite vo sofia ili neka pise broj na koj proveruva
April ne e no pocnat February mart Bea nekade do 1773/2016Здраво дечки,
до каде се стасани со дополнителниве од 2016? Го завршија Април или сеуште не?