Daniel Vila
Чика мика
- Член од
- 12 јуни 2018
- Мислења
- 6
- Поени од реакции
- 2
Moeto brojce e 52../2014 moze li nekoj da mi dade informacija do kade e rabotava I uste kolku ke treba da se ceka?
за прв пат слушам некој СМС да добива?????Аз с'м нов в този сајт. Можете ли да ми разкажете за б'лгарскија паспортен процес? Получих SMS: Вашето искане беше прегледано от С'вета по гражданство с положително становиште Вицепрезидент на Република Б'лгарија След два месеца и 10 дни пристигна този SMS: Проверка от вицепрезидента на Република Б'лгарија Какво означава това SMS?
e e jetova ne potpishuvalla ukazi na tie sho bile so tetki so vujkovci i so strikovci samo na tie so ppdverdi ama tuje na kazhuvat oti ne potpisuvat ne govorite po kef kako da sve ecspertiЈотова си кажа дека на оние кои се само со документи од први братучеди, стриковци, тетки нема да им потпише, а за потврдите ќе размислела, за кого како т.е. според потпишаните укази Никако. И дека еден од главните принципи кои ги следи при потпишување на указ е доброто владеење на бугарски јазик.
http://news.bnt.bg/bg/a/2098-dushi-sa-poluchili-blgarsko-grazhdanstvo-po-proizkhod-ot-nachaloto-na-godinata
https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2018/06/12/3198759_bulgarite_ot_zapadnite_pokrainini_v_surbiia_se/
НЕМОЈ ДА МИСЛИТЕ ДЕКА АКО СЕ СМЕНИ ИМЕТО ДЕКА ОТ ДРУГИОТ ДЕН КЕ ВЕ ПУШТАТ САЛАМАНДИЈА ВО ЕУ,,,,,,,,,,ГОРКО СТЕ СЕ ЗАЕБАЛЕ ВСИЧКИ,,,,,,,,,,,ке останите со прстот во уста уште 10-15 години,ОСТАНЕТЕ,ПОЧЕКАЈТЕСИ,ВИДЕТЕСИ САМИ....но појак МКД пасош от БГ никогаш НИКОГАШ нема да биде појак.....[DOUBLEPOST=1528887288][/DOUBLEPOST]Арно велиш и ти, да им велам со билет од транвај ќе земат, и да берам лајкови. Реалноста е таа, сакаш верувај сакаш не, не ставив нож под грло.
Шо бериш гајле еве ќе не примече во ЕУ, вели нашиот, знај тој затоа им рече да не даваат
абе ги имаат цените обелоденето на интернет страница министерството,побарај...[DOUBLEPOST=1528887457][/DOUBLEPOST]Kolku vreme odzema maticen broj adresa u opstina da sedat i da se zakaze za slikane u policija ve molim pisite mi koj znae dali moze da se plati ekstra u opstina da bide pobrgu u policija mi kaza za 3 dena 65e.za eden den 165e.ama ne moze posto e prv pasos i za eden mesec 40.e. pisi te mi fala na site SREKNOOOOO!!!
прво кажи от кајси СЕВЕРНА,ЈУЖНА,ИСТОЧНА заш има посредници секаде!!![DOUBLEPOST=1528888293][/DOUBLEPOST]Здраво, нова сум на форумов, срдечно ве поздравувам . Дали некој може да ми даде контакт од сигурен посредник за вадење на бугарски пасош?
НЕ ДА СЕ ФАЛАМ но за ова со потврдиве што таа го зборува е ТОЧНО точно тачно,само ве молам ПОЧЕКАЈТЕ почакајте сами да си видите,цело време тролам дека потврдите(БККС)важат,,,,,,,,но како то искате така,,терајтеси дека имало договори,преговори во кафеана и тн...поз...Ovaa stvarno tera inaet I nema da potpisuva, gledajte barem potvrdi da imate od zdruzenie iako I toa mozda nema da vrsi rabota
Со оглед, дека не постои шанса да ти се помогне или укаже нема потреба од никаква дискусија со тебе. Полесно е фа те излажат одколку да прифатиш дека те излажалеSeto eksperti nekoj dzabe ucat politika
Аз с'м нов в този сајт. Можете ли да ми разкажете за б'лгарскија паспортен процес? Получих SMS: Вашето искане беше прегледано от С'вета по гражданство с положително становиште Вицепрезидент на Република Б'лгарија След два месеца и 10 дни пристигна този SMS: Проверка от вицепрезидента на Република Б'лгарија Какво означава това SMS?Со оглед, дека не постои шанса да ти се помогне или укаже нема потреба од никаква дискусија со тебе. Полесно е фа те излажат одколку да прифатиш дека те излажале
Bes prasanje znais li koj odgovara taka da bes komentari moe mislenje moe pravo krajot ke go krasi delotoСо оглед, дека не постои шанса да ти се помогне или укаже нема потреба од никаква дискусија со тебе. Полесно е фа те излажат одколку да прифатиш дека те излажале
Da samo vo slucajov ,krajot go posra deloto za vek I vekovaBes prasanje znais li koj odgovara taka da bes komentari moe mislenje moe pravo krajot ke go krasi deloto
Kopileto za besenje e......samo takov kraj e dostoen za nedostoen Juda kako nego i slicnite na nego,a kako sto gledam od takvata semka rasipana kako nego dosta gi imat i na forumovЕве овој од овој треба да се ослободиме прво
https://tribuna.mk/video-zaev-e-protiv-bugarskite-pasoshi-vo-makedonija/
Nema ama i ti nema da dobiesh ili.moze ke dobiesh ako gonesto nema ukazi a