Mislam deka treba da odis vo BG n salter da prasas bidejli imam iskustvo vo familija bese edna godina i nesto se na dopolnitelna a ustvari otide da proveri bese izlezeno grazanstvo .Bese greska vo statusot .
леле ова го слушнав и от едно бате и сеуште го слушам от други само што не ми се верува,ми рече отидов софија со намера да се искарам со нив пошто ме ПРЕКРАТИЈА но на шалтер таму ми рекоја качетесе горе на спрат подигнете си го државјанството и закажете си термин за сликовање,.незнам колку е верно но баеги го слушам!!!!!???ПАТЕМ последно што слушнав за него е дека заминал германија от каде несевратил..[DOUBLEPOST=1512342105][/DOUBLEPOST]
Prvo ne sum od selo,a nemam namera da slusam muabeti od rekla kazala izmisleni ili potpiknati od posrednici,imam mozok I citam vesnici, gledam TV, sledam situacia vo Bugarija,gledam sto izjavuvaat vo MP I partiite,me interesiraat fakti,ako ima nekoj informacija od medium deka ke imalo nov zakon I deka"doagaat podobri vremijna" neka pokazi link site da ja vidime a ne da slusam od tebe "muabeti od nizselo".Dosta bre sirite lagi ovde od posrednici deka se sprema nov zakon koga ne e tocno,ako gresam daj dokazete,dajte link kade ste videle,ili da pogodam" posrednikot vi kaza taka".
пак истата музика,,да ти нацртам,,плус и от СЕЛО ако си ПА ШТО,што има лошо во тоа,,како то искаш пријател така нека бидех....[DOUBLEPOST=1512342474][/DOUBLEPOST]
Дaли oвoј извoр ви е сигурен или требa и телефoнски брoј дa пoстирaм зa неверни тoмoвци тукa?...И oнa е сигурнo пoсредник нели? Ви рекoв ќе имa прoмени a вие штo не верувaте. Не мoрaте. ...јaс oвa гo пoстирaм зa oние кoи се нaдевaaт зa пoдoбрo a не зa пoсредници лoпoви и превaрaнти..
А ЗОШТО НЕ И ГИ СПОМНА И ПОТВРДИТЕ ОТ БККС И ОТ НИВ ИМА БАЕГИ ако ги радуваш израдувај ги всички,поз..мерси[DOUBLEPOST=1512342882][/DOUBLEPOST]
Да се пофалам на сите.. после месец и нешто проверка кај Вицепрезидент, потпишан ми е указот! Во петок ми се смени статусот. Број на преписка 185х/2014. Сите да си дочекате. Инаку бев со ученичка книшка на баба ми од 1942 година. Заврши мојата голгота по 4 години. Уште еднаш поздрав до сите и благодарам за сите корисни информации кои ги споделувавте тука.
Од мое лично искуство препорачувам многу да не слушате посредници, туку сами да си бркате работата - јас така направив и успеав.
На почетокот од процедурата бев измамен од посредник.
Стојам отворен за совети. Повремено ке бидам вклучен. Поздрав до сите уште еднаш.
КЕ СЕ МОЛАТ СИТЕ ФОРУМЏИИ,КОЈ СЕ ИЗМАМЕНИ ОТ ГНАСИ,ПАРАЗИТИ,ЛЕБАРИ ИДР, ДА ГИ ПИШАТ НА ТАПЕТ БЕЗ РАЗЛИКА ТУКА ИЛИ ФБ,ТВИТЕР,ИЛИ ШТО И ДА Е
СО ИМЕ И ПРЕЗИМЕ ЗА ДА НЕ СЕ ЗАЕБАТ И ДРУГИ..БЛАГОДАРАМ ПОЗ..