Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 јуни 2017
Мислења
291
Поени од реакции
196
Prvo ne sum od selo,a nemam namera da slusam muabeti od rekla kazala izmisleni ili potpiknati od posrednici,imam mozok I citam vesnici, gledam TV, sledam situacia vo Bugarija,gledam sto izjavuvaat vo MP I partiite,me interesiraat fakti,ako ima nekoj informacija od medium deka ke imalo nov zakon I deka"doagaat podobri vremijna" neka pokazi link site da ja vidime a ne da slusam od tebe "muabeti od nizselo".Dosta bre sirite lagi ovde od posrednici deka se sprema nov zakon koga ne e tocno,ako gresam daj dokazete,dajte link kade ste videle,ili da pogodam" posrednikot vi kaza taka".
neznam kako da pisam ama potpolno si vo pravo

Член од
13 септември 2017
Мислења
36
Поени од реакции
24
И јас слушнав сигурни информации од брачед на другар на брачед ми... ај малку посериозно...
Ако е вистина дека е убрзана работата за 2016, арно ќе е... ама да не се дезинформации
До кој месец се 2016???
Dekemvri 2016

Член од
13 септември 2017
Мислења
36
Поени од реакции
24
Фала, за тие што беа на интервју декември 2016?
Или тие што се на финална од декември 2016?
Tie sto bea na intervju vo dekemvri 2016. A isto taka i tie sto se na finalna se razgleduvaat ama tuka posporo odi do krajot na Oktomvri - sredinata na Noemvri tuka nekade se stasani ne znam tocen datum da ne te izlazam.

Член од
5 јануари 2015
Мислења
773
Поени од реакции
1.643
Дaли oвoј извoр ви е сигурен или требa и телефoнски брoј дa пoстирaм зa неверни тoмoвци тукa?...И oнa е сигурнo пoсредник нели? Ви рекoв ќе имa прoмени a вие штo не верувaте. Не мoрaте. ...јaс oвa гo пoстирaм зa oние кoи се нaдевaaт зa пoдoбрo a не зa пoсредници лoпoви и превaрaнти..

Attachments

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Сакам да сподели некој искуство....како си поминал на интервјуто кога го викнале браштата.
Дали било нешто како кастинг кауч или генгбенг.....онака ме интересира. Или сега после случувањата во Македонија се поблаги.

D

Drexel

Гостин
Дaли oвoј извoр ви е сигурен или требa и телефoнски брoј дa пoстирaм зa неверни тoмoвци тукa?...И oнa е сигурнo пoсредник нели? Ви рекoв ќе имa прoмени a вие штo не верувaте. Не мoрaте. ...јaс oвa гo пoстирaм зa oние кoи се нaдевaaт зa пoдoбрo a не зa пoсредници лoпoви и превaрaнти..
Onaka casual so zaharieva na fb :pos:

Stolee

INFINITY TEAM SatelItIN
Член од
3 април 2017
Мислења
265
Поени од реакции
319
Ја имам јас за пријател на FB Екатерина
Треба да им пишам да видам дали ќе ми одговори

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Член од
17 август 2016
Мислења
506
Поени од реакции
580
po nomerot na fajlot ova et praeno muabet chat na 12 mart ova 2017 godina
drugo ne znam zs so Ekaterina Zaharieva e prasana ko se znajt oti Cecka Caceva et min za pravda
--pozdrav,
optimist

Член од
21 јуни 2016
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.068
Vidite nemam nisto protiv optimizam na temava deka sve e super sve e rozevo,nie se fativme na orovo golemi pari,nadezi I nervi ni zede ovaa postapka no nemame izbor I do kraj ke igrame na nivnava pesna taka kako sto ke ni sviret, samo mi e zal I krivo da velime deka sve e super I drugi da se lazat deka lesno se davalo pasos a so toa posrednicite da se bogatat vrtat stotici iljadi evra, najdobro e da se kazuva vistinata deka postapkata e teska,dolga,zakocena,nedavaat so potvrdi I podalecni rodnini I mnogu se redat na dopolnitelna so godini da si cekaat a I mnogu odbivaat.Za zal vistinata e taa

Член од
2 октомври 2016
Мислења
349
Поени од реакции
294
Pa prasaj zosto ima mnogu na dopolnitelna ?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom