jas ne prasav toa,prasav kolku treba da ima procentualno.Ova znaci deka kako i da e karacakanov ke bide vo vlasta i za site nas e toa pozitivno bidejki on se zalaga za nasite drzavjanstva
jas ne prasav toa,prasav kolku treba da ima procentualno.Ova znaci deka kako i da e karacakanov ke bide vo vlasta i za site nas e toa pozitivno bidejki on se zalaga za nasite drzavjanstva
Процентуално треба да има повеќе од другите партии, кои влегуваат во парламентот, т.е. коишто имат гласено над 4%.jas ne prasav toa,prasav kolku treba da ima procentualno.
Tie posrednicite vi se hit. Eve da pretpostavime deka e vo pravo i vo koja nasoka spores nego ke se menuvaat zakonite za prekratenite ili tie sto ke apliciraat?zdravo decki,posrednikot mi pisa deka od april ke se menuvaat zakonite,tie so se prekrateni ili na dopolnitelna ili sto sakaat da pocnat postapka,moze da vi dadam kontakt,da razgovarate so covekot,ke vi pisam na inbox koj e zainteresiran a inace moze da go najdete na facebook pod bugarski dokumenti pozz
Pisi kontaktzdravo decki,posrednikot mi pisa deka od april ke se menuvaat zakonite,tie so se prekrateni ili na dopolnitelna ili sto sakaat da pocnat postapka,moze da vi dadam kontakt,da razgovarate so covekot,ke vi pisam na inbox koj e zainteresiran a inace moze da go najdete na facebook pod bugarski dokumenti pozz
2016 си ја работат, претходната недела 3141 беше најголем број на финална, оваа недела е 3685 (со исклучок на некои бројчиња измеѓу).[/QUOTE
Како може 3685 да е на финална со интервју февруари а јас сум 21хх/2016, интервју Ноември. Не ми е јасно како ги даваат бројчињата, Идат од најголем кон најмал???? Или на форумов лажат !!!!
Здраво. До кое бројче се стигнати од 2016 за финална. Поздрав[DOUBLEPOST=1489247111][/DOUBLEPOST]
Nekoj ovde uste ne moze da razbere kako odi nacinot na izdavanje na brojcinata.Pa da pojasnime.Koga odis da zakazes za intervju Koga gi davas dokumentite ti davaat brojce na pr.85xx /2015 Septemvri a na intervju Koga odis ti davaat brojot na prepiskata 6xx od januari 2016 i pinot t.e sestocifreniot brojxxxxxx.Toa e za tie sto odat direktno vo Sofia.A pak tie sto se preko ambasada na pr.bil e na intervju vo noemvri 2015 ama dodeka stigne dip. posta vo Sofia zaveden e vo sistemot januari 2016 so br pr.66.I sega nekoj ve buni toa se si e kako sto treba i si odat na red.Sega nekade se stignati vo finalen pregled do april 2016.Eve jas sum veke 6 meseci vo finalen go pocnav i 7 .Mislam deka ja usporia malku ama ne gubam nades ednas 2012 izgorev pa nema i sega.pozdrav i vi preporacuvam nekoj nov kako mene da se prikluci na temata treba da gi procita site 1690 strani i ke se informira za se sto go interesira.Здраво. До кое бројче се стигнати од 2016 за финална. Поздрав[DOUBLEPOST=1489247111][/DOUBLEPOST]
Ima dva broja ako si preku ambasada edniot e so 5 broja i ima pin a drugiot so 4 mene edniot mi e 154.. a drugiot 767. I sega koga zborite koj broj e stignat kazuvate za tie so 4 ili so 5 cifri jas sum preku ambasada od skopje[DOUBLEPOST=1489262514][/DOUBLEPOST]
Nekoj ovde uste ne moze da razbere kako odi nacinot na izdavanje na brojcinata.Pa da pojasnime.Koga odis da zakazes za intervju Koga gi davas dokumentite ti davaat brojce na pr.85xx /2015 Septemvri a na intervju Koga odis ti davaat brojot na prepiskata 6xx od januari 2016 i pinot t.e sestocifreniot brojxxxxxx.Toa e za tie sto odat direktno vo Sofia.A pak tie sto se preko ambasada na pr.bil e na intervju vo noemvri 2015 ama dodeka stigne dip. posta vo Sofia zaveden e vo sistemot januari 2016 so br pr.66.I sega nekoj ve buni toa se si e kako sto treba i si odat na red.Sega nekade se stignati vo finalen pregled do april 2016.Eve jas sum veke 6 meseci vo finalen go pocnav i 7 .Mislam deka ja usporia malku ama ne gubam nades ednas 2012 izgorev pa nema i sega.pozdrav i vi preporacuvam nekoj nov kako mene da se prikluci na temata treba da gi procita site 1690 strani i ke se informira za se sto go interesira.
Im prati meil ili pismo ? Iako ti vratat na meil kako da go podnignes dokumentot ?Прегледај го приврзокот 166501[DOUBLEPOST=1489162504][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 166502[DOUBLEPOST=1489162583][/DOUBLEPOST]isprativ do voen arhiv da vidam dali mozat da go najdat dedo mi koj sluzel bugarska vojska i ova mi go pratija ke moze da mi kaze nekoj sto ponatamu
Пеки е ДНО ДНА на темава.може ли да прашам некој ОФФ ТОПИК нешто,сигурно овде има некој попаметен од мене,ја гледал ли некој претходната емисија со ефтов за викиликс и црниот пазар интернет,е сега прашањето ми е дали на тој интернет освен што може да се купи опржје и др.работи дали постои можност да се купи и ПАСОШ се разбира легален без разлика пр. КАНАДСКИ ШВАЈЦАРСКИ сеедно,(каде парата буши бургија неможе) знам дека тие работи чинат но ме интересира дали е можно??благодарам за билокаков одговор,поз до сите