Ti mozes decata da ti ziveat vo mk a detski dodatok da zemas i vo germanija i vo avstrijaOff topicali nekoj znae dali vo grtmanija sleduva detski dodatok iako decata ne ziveat vo germanija. Blagodaram
Jas go najdov pra pra dedomi vo nivnite arhivi za balkanskite vojni ama dzabe, nashive od matichno skros pogreshno go pishale dedomiПрегледај го приврзокот 166501[DOUBLEPOST=1489162504][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 166502[DOUBLEPOST=1489162583][/DOUBLEPOST]isprativ do voen arhiv da vidam dali mozat da go najdat dedo mi koj sluzel bugarska vojska i ova mi go pratija ke moze da mi kaze nekoj sto ponatamu
2016 си ја работат, претходната недела 3141 беше најголем број на финална, оваа недела е 3685 (со исклучок на некои бројчиња измеѓу).Se zaeba neshto rabotava kakov neviden zastoj, ne sum slusnal poslednite 10 dena promenet status od finalna
Nemoze.Off topicali nekoj znae dali vo grtmanija sleduva detski dodatok iako decata ne ziveat vo germanija. Blagodaram
DOBRO A FINALNATA JA RABOTAT? NE SUM SLUSNAL NEKOJ SO PROMENET STATUS OD FINALNA VO POSLEDNIVE DVE NEDELI, JAS SUM VEKE 5 MESECI2016 си ја работат, претходната недела 3141 беше најголем број на финална, оваа недела е 3685 (со исклучок на некои бројчиња измеѓу).
A odese preku ambasada ili direktno ?Во април 2016 година
ја сум на финална од крај на септември. интервју имав февруари 2016DOBRO A FINALNATA JA RABOTAT? NE SUM SLUSNAL NEKOJ SO PROMENET STATUS OD FINALNA VO POSLEDNIVE DVE NEDELI, JAS SUM VEKE 5 MESECI
Јас бев на интервју 17 феб и на финална сум од 23 јануари, ти од септември чекаш.....ајдееја сум на финална од крај на септември. интервју имав февруари 2016
Ova znaci deka kako i da e karacakanov ke bide vo vlasta i za site nas e toa pozitivno bidejki on se zalaga za nasite drzavjanstvai kolku procenti treba da imaa sa da se formira vlada vo bugarija ke moze li mekoj da mi objasni podetalno bi mu bil blagodaren
http://tatkovina.info/2017/03/10/барометар-бугарија-герб-191-бсп-183/
DADA ON E SPASOT SAMO ZA NAS BUGARITE OD MAKEDONIJAOva znaci deka kako i da e karacakanov ke bide vo vlasta i za site nas e toa pozitivno bidejki on se zalaga za nasite drzavjanstva