POS-51
Infinity Driver
- Член од
- 11 ноември 2008
- Мислења
- 1.411
- Поени од реакции
- 445
finalna od avgust bev do segaDo 90 dena max a kolku vreme bese na finalna
finalna od avgust bev do segaDo 90 dena max a kolku vreme bese na finalna
И отприлика колку време оди процедурата за добивање пасош? И дали ако сум полнолетен се зголемува периодот на процедурата?Закажуваш во Софија, Скопје или Битола.
Носиш преведени извод, лекарско, неосудуван, копија од твој пасош и копија од бг пасош од родител, молба, декларација, автобиографија и две сликчина.
Nas procedurata nie vo isto vreme.. izgleda I zaedno ke gi zemame ukazitefinalna od avgust bev do sega
kolku se ceka na zadolzitelna,mi pisuva od 20,maj 2016 na zadolzitelna[DOUBLEPOST=1478871300][/DOUBLEPOST]Nas procedurata nie vo isto vreme.. izgleda I zaedno ke gi zemame ukazite
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
kolku se ceka na zadolzitelna,mi pisuva od 20,maj 2016 na zadolzitelnaNas procedurata nie vo isto vreme.. izgleda I zaedno ke gi zemame ukazite
Mene od zadolzitelna vo finalna mi se smeni za 11 meseci, znaci zboram za intervju vo sofija..kolku se ceka na zadolzitelna,mi pisuva od 20,maj 2016 na zadolzitelna[DOUBLEPOST=1478871300][/DOUBLEPOST]
kolku se ceka na zadolzitelna,mi pisuva od 20,maj 2016 na zadolzitelna
ok jas sum preku amabasada,imav intervju vo februari,a vnesena sum vo sistemot na 20 maj 2016,a borjceto go dobiv vo avgust,posto postat treba okolu 3 meseci dodeka da stigne,znaci cekam 6 meseci valjda ke bide za edno 4 ,5 meseci[DOUBLEPOST=1478874417][/DOUBLEPOST]Mene od zadolzitelna vo finalna mi se smeni za 11 meseci, znaci zboram za intervju vo sofija..
ok jas sum preku amabasada,imav intervju vo februari,a vnesena sum vo sistemot na 20 maj 2016,a borjceto go dobiv vo avgust,posto postat treba okolu 3 meseci dodeka da stigne,znaci cekam 6 meseci valjda ke bide za edno 4 ,5 meseciMene od zadolzitelna vo finalna mi se smeni za 11 meseci, znaci zboram za intervju vo sofija..
vo momentot od start do pasos vo raka ( ako e se vo red ) 3 godini. Ako imas roditel so bg pasos procedurata odi pobrzo zavrsuvas za nekoj mesec pomalku , a za vozrasta zavisi od dvajcata roditeli ako se so bg pasos i si maloleten ke zemes za 2 meseciИ отприлика колку време оди процедурата за добивање пасош? И дали ако сум полнолетен се зголемува периодот на процедурата?
So kakvi dokumenti bese I si?Што интересно "децава" од лани си земаат пасоши, а некои си чекаме безнадежно со години.
NEMA NISTO KATASTROFA 2014 I JAS SUM .2014???
Ќе оди ли некој за Софија денес, утре или понеделник?