- Член од
- 9 октомври 2015
- Мислења
- 378
- Поени од реакции
- 464
Znam be gospogjo deka ne lazite.Ete i vkraj da iscenirate neznam so vrska ima vasata sudbina so nas ostanatite podollgo so cekame i sto sme pri kraj,a vi reagiraat bas takvi clenovi.Rabotata e sto site sme na nekoj nacin izbudaleni odd ovaj forumot i sekoj se zafaka naj najmal somnez.TRPENIE!!![DOUBLEPOST=1472126103][/DOUBLEPOST]Nejseriozno ama ic ne mi celta da lazam,da ve nerviram,da se silat lugeto da vagjaat bg drzavjanstva.Celta mi bese dokolku ima nekoj zaglaven kako mene od 2013 da mu dadam nadez,deka ke bide,bidejki cekame mn dolgo.Nie zaedno bevme poveke dusi koga podavavme I komunicirame.Od 6 dusi na trojca ni e odobreno cekame so potpis za ukaz,edna e prekratena I dvajca se uste na finalna. Прегледај го приврзокот 155029
Ova se kartoncinjata so broevite moeto I od maz mi.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Izvini, da te prasam kako provervas na mobilen?Jas nikako nemozam da vlezam preku hromo!Eve konkretno za mene,ve citav ama ne pisuvav bidejki nemav sto da pisam,od 2013 sum mi baraa dopolnitelni dok,nisto ne dostaviv zatoa I ne pisuvav ne se nadevav deka ke bide.Ama otkako procitav ovde deka ja smenile direktorkata deka ke ima nesto si go proveriv brojot I smenet mi bese statusot vo ukaz za potpis.Se zacleniv ovde I pisav da vi dadam nadez deka koga mene bez nikakvi dok mi e odobreno ke bide I kaj site.Nezz sto ste tolku negativni I sumljivi.
Прегледај го приврзокот 155006
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Последно уредено: