Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

 • https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

  Гласови: 4 50,0%
 • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

  Гласови: 4 50,0%
 • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

  Гласови: 0 0,0%
 • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

  Гласови: 0 0,0%
 • forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

  Гласови: 0 0,0%

 • Вкупно гласачи
  8
 • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 мај 2016
Мислења
20
Поени од реакции
7
здраво, јас сум од фамозната 2013 и денес статусот ми се смени по три месеци чекање од финален експертен преглед во преписката е вратена на дополнителна проверка и е предоставена на ДАБЧ за изготвјане на мотивирано становиште к'м издаденото удостоверение за б'лгарски произход. Дали некој знае што значи ова?
 
Член од
30 ноември 2014
Мислења
50
Поени од реакции
75
здраво, јас сум од фамозната 2013 и денес статусот ми се смени по три месеци чекање од финален експертен преглед во преписката е вратена на дополнителна проверка и е предоставена на ДАБЧ за изготвјане на мотивирано становиште к'м издаденото удостоверение за б'лгарски произход. Дали некој знае што значи ова?
DAli so so potvrda od mladenov ili drugoto od bitola ?
 
Член од
24 ноември 2015
Мислења
106
Поени од реакции
80
здраво, јас сум од фамозната 2013 и денес статусот ми се смени по три месеци чекање од финален експертен преглед во преписката е вратена на дополнителна проверка и е предоставена на ДАБЧ за изготвјане на мотивирано становиште к'м издаденото удостоверение за б'лгарски произход. Дали некој знае што значи ова?
Jas mislam treba da dostavis dopolnitelni dokumenti za da dokazes poteklo bugsrin.Tuka tie naglsseno deka vo DABC nemas sodvetno poteklo .Nosi potvrda od Lszar ili prv btatuced ili drug star dokument.Nekame ispravi ako moze nee taka .[DOUBLEPOST=1467404494][/DOUBLEPOST]
здраво, јас сум од фамозната 2013 и денес статусот ми се смени по три месеци чекање од финален експертен преглед во преписката е вратена на дополнителна проверка и е предоставена на ДАБЧ за изготвјане на мотивирано становиште к'м издаденото удостоверение за б'лгарски произход. Дали некој знае што значи ова?
Jas mislam treba da dostavis dopolnitelni dokumenti za da dokazes poteklo bugsrin.Tuka tie naglsseno deka vo DABC nemas sodvetno poteklo .Nosi potvrda od Lszar ili prv btatuced ili drug star dokument.Nekame ispravi ako moze nee taka .
 
Член од
4 мај 2016
Мислења
20
Поени од реакции
7
Jas mislam treba da dostavis dopolnitelni dokumenti za da dokazes poteklo bugsrin.Tuka tie naglsseno deka vo DABC nemas sodvetno poteklo .Nosi potvrda od Lszar ili prv btatuced ili drug star dokument.Nekame ispravi ako moze nee taka .[DOUBLEPOST=1467404494][/DOUBLEPOST]
Jas mislam treba da dostavis dopolnitelni dokumenti za da dokazes poteklo bugsrin.Tuka tie naglsseno deka vo DABC nemas sodvetno poteklo .Nosi potvrda od Lszar ili prv btatuced ili drug star dokument.Nekame ispravi ako moze nee taka .
k k k веќе имам однесено од прв братучед
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom