Бугарски пасош - Да или не?

Статус
Затворена за нови мислења.

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Шала на моја сметка прифаќам.
Ама кај мене на профил, не во темава.
ОК? ОК!:pipi:

Член од
2 март 2014
Мислења
44
Поени од реакции
19
Што се случи со бугарскиот клуб? Ќе ни биде од помош нас што сме на дополнителна ако се зачлениме? И ако имате воопшто поврзани информации во врска со ова пишете

Член од
7 јули 2014
Мислења
8
Поени од реакции
0
informacija za posreduvac Ѓоко od Strumica ....... pisete po pp ako nekoj ne saka vaka javno .

Член од
11 јуни 2012
Мислења
34
Поени од реакции
3
a kako da najdime kontakt telefon od bugarskiov klub da prasame so e kako e za clenstvo i dali ce se priznav taa potvrda

Член од
2 март 2014
Мислења
44
Поени од реакции
19
И сега ќе ни послужи како дополнителен документ ако се зачлениме или не? Знае ли некој?

Последно уредено:
Член од
11 декември 2009
Мислења
10
Поени од реакции
0
Jas sum protiv bilo kakov drug pasos bez razlika kakov i da e.
E sega ako se nema nikakov izlez vo Mk normalno .

Член од
21 октомври 2013
Мислења
1
Поени од реакции
0
Здраво!
Ме интересира дали некој има извадено документ од Државен воен архив во Велико Трново. Какви податоци бараат таму? Двајца мои прадедовци биле во Бугарската војска, но освен слики немам никаков документ. Дедо ми, ми кажа дека биле во Пловдив. Тоа знам, и нивни лични податоци. Ако некој знае како оди постапката и што податоци бараат, нека ми каже.

Инаку, јас бев на интервју во септември 2012, заедно со татко ми и сестра ми, и сите тројца сме вратени на дополнителна проверка.

Член од
13 февруари 2008
Мислења
211
Поени од реакции
185
Здраво!
Ме интересира дали некој има извадено документ од Државен воен архив во Велико Трново. Какви податоци бараат таму? Двајца мои прадедовци биле во Бугарската војска, но освен слики немам никаков документ. Дедо ми, ми кажа дека биле во Пловдив. Тоа знам, и нивни лични податоци. Ако некој знае како оди постапката и што податоци бараат, нека ми каже.

Инаку, јас бев на интервју во септември 2012, заедно со татко ми и сестра ми, и сите тројца сме вратени на дополнителна проверка.
Траба да ги знаеш следните податоци:
-трите имиња на лицето
-Кога и каде е роден и на кое место бил жител за време на службата
-Во кој воен полк служел во бугарската армија (ако се знае местото на воената служба може да се одреди полкот), и година на служење од-до

Член од
23 јуни 2011
Мислења
21
Поени од реакции
0
Zdravo ako tatko mu ucel bugarsko skolo vo Strumica vo Vtora svetska vojna kade moze da najde dokument za toa

Член од
6 февруари 2014
Мислења
1.016
Поени од реакции
874
Ima novi protokoli. Koj se usrekjil ajde neka se pofali:)

Член од
2 март 2014
Мислења
44
Поени од реакции
19
Очигледно никој :( ретко кој мојт да се пофалит дека добил пасош без да спомнит дека однел крштеница, воена книшка, венчаница и ред други работи....

Член од
25 март 2014
Мислења
202
Поени од реакции
198
zasega nikoj nisto tocno ne znae, se e samo nagoduvanje .... ke pocekame 1 do 2 nedeli i ke ni kazat tocno posrednicite
Ima novi protokoli. Koj se usrekjil ajde neka se pofali:)
Тешко многу да се усреќиле... Се е ова давање на лажичка. Триста, па две недели пауза, па двеста, па две недели пауза. Најголем дел од овие што добиле се од Украина, Молдавија, каде што во документите пишува националност бугарин. Изгледа ќе мора да се чекаат избори.:unsure:
Живео Друг Бојко! :гик:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom