- Член од
- 6 мај 2007
- Мислења
- 600
- Поени од реакции
- 605
Ќе ти перне некој бан па ќе се чудиш дружеЛеле од секогаш сум сакал авторитативни женски...![]()
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Ќе ти перне некој бан па ќе се чудиш дружеЛеле од секогаш сум сакал авторитативни женски...![]()
http://bkks.org/chlenstvoa kako da najdime kontakt telefon od bugarskiov klub da prasame so e kako e za clenstvo i dali ce se priznav taa potvrda
zasega nikoj nisto tocno ne znae, se e samo nagoduvanje .... ke pocekame 1 do 2 nedeli i ke ni kazat tocno posredniciteИ сега ќе ни послужи како дополнителен документ ако се зачлениме или не? Знае ли некој?
Траба да ги знаеш следните податоци:Здраво!
Ме интересира дали некој има извадено документ од Државен воен архив во Велико Трново. Какви податоци бараат таму? Двајца мои прадедовци биле во Бугарската војска, но освен слики немам никаков документ. Дедо ми, ми кажа дека биле во Пловдив. Тоа знам, и нивни лични податоци. Ако некој знае како оди постапката и што податоци бараат, нека ми каже.
Инаку, јас бев на интервју во септември 2012, заедно со татко ми и сестра ми, и сите тројца сме вратени на дополнителна проверка.
zasega nikoj nisto tocno ne znae, se e samo nagoduvanje .... ke pocekame 1 do 2 nedeli i ke ni kazat tocno posrednicite
Тешко многу да се усреќиле... Се е ова давање на лажичка. Триста, па две недели пауза, па двеста, па две недели пауза. Најголем дел од овие што добиле се од Украина, Молдавија, каде што во документите пишува националност бугарин. Изгледа ќе мора да се чекаат избори.Ima novi protokoli. Koj se usrekjil ajde neka se pofali![]()