И тоа Јануари 2012Сеуште чекаат луѓето од 2012год што биле на интервју,а јас па се надевам дека наскоро ке добијам одговор а бев на интервју во јануари 2013год,тоа значи дека имам уште за чекање,
Stom si vlegla veke vo procedura toa e odlicno. A za toa dali 6 meseci porano ili pokasno ne igra uloga proizhod zede?Сеуште чекаат луѓето од 2012год што биле на интервју,а јас па се надевам дека наскоро ке добијам одговор а бев на интервју во јануари 2013год,тоа значи дека имам уште за чекање,
ми се смачи постојано ова да го гледам:Преписката се намира в зад'лжителна процедура за с'гласуване с'с заинтересуваните институции[DOUBLEPOST=1394112835][/DOUBLEPOST]Stom si vlegla veke vo procedura toa e odlicno. A za toa dali 6 meseci porano ili pokasno ne igra uloga proizhod zede?
хехе.....тоа е одлично нема што,значи ништо друго не ни останува освен да чекамеИ тоа Јануари 2012
I na mene smaceno mi e da go gledam toa sto pisuva vrateno na dopolnitelna proverka ama sega toa e. A koga ke zememe pasosot jas predlagam da si pazarime site kajgandzii eden avtobus i pravo germanijaми се смачи постојано ова да го гледам:Преписката се намира в зад'лжителна процедура за с'гласуване с'с заинтересуваните институции[DOUBLEPOST=1394112835][/DOUBLEPOST]
хехе.....тоа е одлично нема што,значи ништо друго не ни останува освен да чекаме
И тоа Јануари 2012
Со авион по се исплака поевтино е со една нискобуѓетна компанија да не ја спомнувам сега,само прво да го добиеме пасошот другото е лесноI na mene smaceno mi e da go gledam toa sto pisuva vrateno na dopolnitelna proverka ama sega toa e. A koga ke zememe pasosot jas predlagam da si pazarime site kajgandzii eden avtobus i pravo germanija
Незнам и јас тоа. што се случува.sto e rabotava so tie brojki od 6000 cudna rabotaa tie so 12000 gi pustaat
За малку ке излезеше мојот број. ама бев прескокнатnesto mirisa ovde ne pustaat od dopolnitelna proverka pustaat isto kako sto bese so tie od 6000 pa nagore koj sto odnel nekakov dokument
Работа има. Особено сега кога паднаа рестрикциите во сите земи во ЕУ. Дури е можно да се користи бугарската агенција по заетоста. Еве например оглас за работа во Макдоналдс во ГерманијаAbe ke zemete site so se sekirate,tuku posle na deka ke se ode na rabota?
Sent from my C2105 using Tapatalk
ti odnese li nekakov dokument mislam deka kaza ednas sega da ne prebaruvam po forumov sto si kazalЗа малку ке излезеше мојот број. ама бев прескокнат
Ke mora nemski da ucam nema fajde inace,dosta odih za italija zemjodelie da rabotam..Работа има. Особено сега кога паднаа рестрикциите во сите земи во ЕУ. Дури е можно да се користи бугарската агенција по заетоста. Еве например оглас за работа во Макдоналдс во Германија
http://dbt.sliven.net/index.php?id=99794
Сакат само да се знае немски јазик, а возачка дозвола и диплома во сферата на гастрономијата (готвач, келнер и сл.) дават предност, но може и без нив. Има и други огласи.
Да. однесов пред 4-5 месеци Крштение од Дедо ми од Бугарска црква и. на адвокат ми кажаа дека ке добијам 100% и до пред некое време на страната немаше резултат никаков.ti odnese li nekakov dokument mislam deka kaza ednas sega da ne prebaruvam po forumov sto si kazal