Немоj да се лутите кога позади терминот "Македонец" во новинарски материjал за било каков прекршок во странство всушност седи припадник на големо малцинство. Обичните Бугари не одговарат за чинови на Роми. Илир Шабани е Македонец.
Бум-бум да ти пуштам кило беровски компир да опнеш нешто ке фати буѓа петлето...Немоj да се лутите кога позади терминот "Македонец" во новинарски материjал за било каков прекршок во странство всушност седи припадник на големо малцинство. Обичните Бугари не одговарат за чинови на Роми. Илир Шабани е Македонец.
Леле навистина си духовита. Ти се восхитувам на акалот. Како го смисли ова жими маjка.Бум бум дај фрли кило компири наваму![]()
“Домакинките“ во Бугарија на паркинг ги смениле рекламните табли....свирка за кило компир..
Стварно бе резил.Аааааа ќе ги скријам јас компирите.....Не ги чувам повеќе во визба.....Леле навистина си духовита. Ти се восхитувам на акалот. Како го смисли ова жими маjка.
Кај ја стави сликава сега на бум бум ќе му светнат очињата како на маче. А таму во ќошот Пирин трие рачиња.
Комшиј, не се глупирај какво кило, премногу е! Со ценкање може да се дојде и до пола кило, максимум. :helou:“Домакинките“ во Бугарија на паркинг ги смениле рекламните табли....свирка за кило компир..
Абе што ме тераш да откривам стратегии сега....Комшиј, не се глупирај какво кило, премногу е! Со ценкање може да се дојде и до пола кило, максимум. :helou:
Ѓупциве си ја најдоа бељата со татариве. Прво ги зезнаа со пезниите, сега компири им крадат... Ги крадат на секој можен начин, дури ни ѓупциве не можат да се одбранат. Лошо е лопов и лопов кога ќе се начекаат.
Европска работа...
Моме, ти ми донеси една рент-а-карБум бум дај фрли кило компири наваму![]()
Е Ванчо бе покрај компири и рент-а-кар сакаш да имаш,што ти се вика ненаситно бугарско око.Моме, ти ми донеси една рент-а-кар![]()