Бугарија со закон ќе го избрише ОМО Илинден-Пирин!

Член од
18 август 2008
Мислења
680
Поени од реакции
34
Ццц абе леле Б'лгарите од кога ни љубомореле ... еден Господ знае.

Македонска народна музика - копи пасте - Бугарска народна музика.

Македонска забавна музика - копи пасте - Бугарска забавна музика.

Македонска сличност со санскрити - копи пасте - Бугарска сличност со Персијати,иако бугари кај нив е едно циганско изгонето племе.

Ах бе братја ...

Колку сте си бедни,само вие си знаете...

Член од
22 октомври 2008
Мислења
3
Поени од реакции
0
Многу педерски вака бе, кој е со различно мнение и одма БАН. Као за навреда против македонците.
Не бива така дечки, малку сериозна полемика дајте. Без пцуење и навреди. Сега како малите деца тука хејтерски филмови ќе правиме ли?
Нема проглем, мислете си дека сте у право, на крајот на краиштата секој има право да мисли што си сака. Само таму е работата шо не можете културно да спорите со аргументи, а одма насилство.
Насилството е признак за слабост. Ако не сте готови да полемизирате како возрасни, кажете некој посериозен македонски политички форум да не си арчам времето да спорам со деца.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Navredata dojde od tvoja strana, si go zasluzi banot.

A za kreiranje vtor juzer se dobiva permanent ban.

Член од
4 септември 2008
Мислења
951
Поени од реакции
18
Navredata dojde od tvoja strana, si go zasluzi banot.

A za kreiranje vtor juzer se dobiva permanent ban.
Bratot, вчера мислех дека си свестен и може да се спори со тебе културно и аргументирано. Неска гледам топиш. "Ааааа, админите, видите го тоа, лош, гледаите шо пишува, даите му бан." Сигурно си арен човек. Ама неска се изложи.
Тука бугарите ни пцујат, навредуват, ама нема бан. Прочитаи правилата на форумот. Ке видиш дали се почитува от тие дека са го пишали. Нека ги редактират и там да пише. "За пцуене, негиране и навредуване на бугари нема казни".

А на момчето дека вика шо сичко во БГ е копи пејст ке му кажа шо во БГ фолклора не е само от Пиринско. Има родопски, шопски, тракијски, странжански, кои са ного по популарни во светот от македонскиот фолклор. Ајде да спориме со докази. Ного поп sвезди користат бугарски фолклор дека не е от моиот роден краи. Колко користат македонски фолклор?

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Епа драги мој Бугаре, сега имате можност да бидете во улога на Македонците во Пиринска, кои се репресирани од вашите власти :)

Мило ми е што преку овој форум сте во можност да учите во пракса за демократските вредности на едно општество и се надевам ќе знаете да ги доцените во иднина и примените кај себе дома.

Член од
8 септември 2008
Мислења
164
Поени од реакции
3
Види сега:
Ако си дечко, ке те разберам и ич нема да ти придирам.

Ако си човек над 20 годин и пишуваш искрено,
означува, дека имаш нужда од преглед и лечене.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Изгледа и ти имаш нужда да осетиш во пракса како е да се биде репресиран.

Мора некако да се научите, со арно пробавме небидва. Други мерки сега.

Член од
9 август 2008
Мислења
781
Поени од реакции
40
Да бе, бугарски служби, конспирација бла бла.
Вистината е дека ХОМО Илинден Пирин немаат благе везе од животот.
За овие зборови кога ќе ја видам мајка ти ќе ти напраам братче за да бидеш сигурен дека несум ХОМО.

Второ, лаже како циганин дека имале 5800 подписи. Тие ке регистрирале нешто макар и фирма ако имале толку подписи.

На 15 ноември 2006 г. Софијска градска прокуратура е в'зложила на Национална служба „Полиција” в МВР доп'лнителна проверка с Постановление № 6 П – 2506/2006 г.
Проверката е била ос'штествена от 15 ноември до 20 декември на територијата на областите Благоевград, Варна, Плевен, Шумен, Пловдив, Пазарджик, Софија и др.
При проведените разговори с лицата, вклјучени в спис'ците за регистрација на ОМО ”Илинден” – ПИРИН, е установено, че от проверената по-голјама част от около 5800 представени подписа... Ова ти е извештај за проверката на подписите од Бугарската полиција. Колку подписи се се представени бре ѓубре смрадливо ? Кој е Лажливиот циганин сега ?

Пето, корисникот homopirin e е предавник на својот народ, и таа неговата "прартија" се газ и гаки со Ахмед Доган и слични структури.
За тебе веќе секој знае дека си предавник на твојот народ, а и сум сигурен дека мајка ти ако знаела дека ќе роди и одгледа такво копиле ќе те беше абортирала пред да се родиш .

--------------------------------------------------------------------------

Ако зависи од мене ке добиеш овде доживотен БАН !!! Доста ми се глупостите што ги трпам од такви копилиња како тебе во Пиринот , па и овде морам да те поднесувам. Ај оди на мајка ти во Пичка !!!

Член од
9 август 2008
Мислења
781
Поени од реакции
40
ОМО, омо, покажа се шо чиниш. Покажа дека твоита партиа не е бугарска а на туга влада. Сметаш дека имад'ржава коиа ке гарегистрира?
Таа недела бех на гости во с. Рупите. На панагирот Малел'к. Питах за Донка Тапанска едни баби. Никои не га знае. Питах за ОМО. Никои не знае што е. Просто саках да вида дали е верно това шо ми пиша. Може некои дека не е стапнал во Пиринско да ти верува,ама не на нас тиа. Биди срекен момко.:)
Извини, ама кога јавно ме навредуваат не сум должен да му ги трпам навредите ! А па и ако беше читал повнимателно мојот пост ќе видиш дека не е Донка Тапанска а Даринка Тапанска а и секој ја знае зошто си е една Даринка во селово. А па и си нашол кој да питаш за ОМО - стари баби. Тие само знаат тутун да копаат , а во последно време слушам и наместо тутун марихуана сејат :vozbud: . јас знам дека ти не ми верувааш, ама тоа е зошто ти самиот не сакаш да веруваш. Кога ќе се вратам ако сакаш заедно ќе одиме да те разведам малце и да се запознаеш со твоите идни партиски другари :baeh:

Член од
9 август 2008
Мислења
781
Поени од реакции
40
Bratot, стига бе с тиа служби, агенти. Ке земе некои да плака да се пише во форум. Веруваш? Шо ке постигне?
А додека вие имате инфо за Пиринско от ваши весници и ТВ аз живеам овде. Омопирин може да ве лаже вас, ама не мене. Знае он, знае дека знам. Сака да се регистрира ОМО и покраи него да прае кариера, да го дават по наша и ваша ТВ, да лапат пари от спонзори. Ама пусти Устав не дозволува да се регестрира етничка партиа на туга држава. :)Шо да праиме сега, да го менеме?
Ајде со здраве на сите.
Абре момко , тебе те мислев за по паметен... Ај размисли сега ако сакам да правам кариера и да земам пари дали ќе бидам во забранета партија или ке одам кај Каракачанов и Сидеров, луѓе на кои партиите им се дозволени и се пуни со пари од државата ? Аи размисли малце и ако имаш гордост извини се за таа глупост што си ја напишал .

F

FilipMacedon

Гостин
Брате од Пирин ,не им се многу нервирај на Татарите,ке ти требаат допрва живци ако си член во ОМО Илинден Пирин,така да чувај се .Поздрав

Член од
9 август 2008
Мислења
781
Поени од реакции
40
Брате од Пирин ,не им се многу нервирај на Татарите,ке ти требаат допрва живци ако си член во ОМО Илинден Пирин,така да чувај се .Поздрав
Абре мене ми иде да го фатам за грцмуљ па да го мерметам дур сила имам ! Не знаеш ти како е да ги трпиш ваквите провокатори да те изсмејуваат и да те понижуваат во Пиринот и се смели тогаш бидејки државата е позади нив, ама овде на Македонска територија очи ќе му извадам !

F

FilipMacedon

Гостин
Абре мене ми иде да го фатам за грцмуљ па да го мерметам дур сила имам ! Не знаеш ти како е да ги трпиш ваквите провокатори да те изсмејуваат и да те понижуваат во Пиринот и се смели тогаш бидејки државата е позади нив, ама овде на Македонска територија очи ќе му извадам !
Веруј ми и мене ми иде така

За провокациите можам да замислам како е ,бидејќи се чувствуваат и во Македонија,а во Пиринот сигурно се многу поголеми провокациите.Но како и да е ние ке издржиме и ке ги победиме бидејќи ние сме МАКЕДОНЦИ.

Член од
8 септември 2008
Мислења
164
Поени од реакции
3
Еј, човече,
ти си направо за Шескпировија теат'р бе.
Сб'ркал си нешто поприштето мај.
На крива ракета, Космоса и пречи, нали знаеш ?

Kajgana Shop

На врв Bottom