Бугарија со закон ќе го избрише ОМО Илинден-Пирин!

Член од
9 август 2008
Мислења
781
Поени од реакции
40
Еј, човече,
ти си направо за Шескпировија теат'р бе.
Сб'ркал си нешто поприштето мај.
На крива ракета, Космоса и пречи, нали знаеш ?
Тоа нема да го коментираам да не си ги растурам односите со тебе. Македонец си сепак, макар и да не си освестен на 100 % и не сакам да се карам со тебе :baeh:

F

FilipMacedon

Гостин
Еј, човече,
ти си направо за Шескпировија теат'р бе.
Сб'ркал си нешто поприштето мај.
На крива ракета, Космоса и пречи, нали знаеш ?
Татар треба да се засрамиш што не ги почитувате основните човекови права,а во ЕУ сте:kesa:

Член од
8 септември 2008
Мислења
164
Поени од реакции
3
Татар треба да се засрамиш што не ги почитувате основните човекови права,а во ЕУ сте:kesa:
Аз много се срамувам, ама станува сбор за почитуване на човешки права
на отделната личност, а не на етноси или партии.
Усекјаш ли разликата. Или да ти го повторам ?

F

FilipMacedon

Гостин
Аз много се срамувам, ама станува сбор за почитуване на човешки права
на отделната личност, а не на етноси или партии.
Усекјаш ли разликата. Или да ти го повторам ?
Ама нешто природно глуп ли си или така се правиш.
Значи официјално 5800 души ИНДИВИДУАЛНО се изјасниле како Македонци,а таа бројка веќе претставува малцинство

Член од
8 септември 2008
Мислења
164
Поени од реакции
3
Ама нешто природно глуп ли си или така се правиш.
Значи официјално 5800 души ИНДИВИДУАЛНО се изјасниле како Македонци,а таа бројка веќе претставува малцинство
Не, мој образовани братко отат'к Огражден.
Прочети Хартата за правата на човека и ште видиш, че там иде реч
за твоите индивидуални права -
право на труд, право на почивка, право на свободно изповјадване
на религија, право да изказваш свободно своето мнение по всички в'проси...и т.н.
а не за колективни права.

F

FilipMacedon

Гостин
Не, мој образовани братко отат'к Огражден.
Прочети Хартата за правата на човека и ште видиш, че там иде реч
за твоите индивидуални права -
право на труд, право на почивка, право на свободно изповјадване
на религија, право да изказваш свободно своето мнение по всички в'проси...и т.н.
а не за колективни права.
Кога некој ке се искаже како Македонец ,тие права веднаш исчезнуваат,значи типична дискриминација на едно малцинство :toe:

Член од
8 септември 2008
Мислења
164
Поени од реакции
3
Кога некој ке се искаже како Македонец ,тие права веднаш исчезнуваат,значи типична дискриминација на едно малцинство :toe:
Не, тука грешиш. Никогаш не верувај без да провериш.
Мој с'сед е от ОМО. Па ми е нај- доб'р пријател.
Много свестен човек е. Никак не ни пречи да си седнеме на ракијка
и на македонска музика, па да си позборуваме за нормалните човешки тегоби.
Само за политиката никога нема да се разберем.
За мен политиката е курва, а политиците са нај-долните луге...

Тој оди на Рожен сека година кога има сеир.
јазе тихичко си одам на лобното место на јане на Папаз чаир...

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Што ти се вика инсталирани шпјуни насекаде меѓу македонците......

F

FilipMacedon

Гостин
Не, тука грешиш. Никогаш не верувај без да провериш.
Мој с'сед е от ОМО. Па ми е нај- доб'р пријател.
Много свестен човек е. Никак не ни пречи да си седнеме на ракијка
и на македонска музика, па да си позборуваме за нормалните човешки тегоби.
Само за политиката никога нема да се разберем.
За мен политиката е курва, а политиците са нај-долните луге...

Тој оди на Рожен сека година кога има сеир.
јазе тихичко си одам на лобното место на јане на Папаз чаир...
Тоа е во ред,се надевам дека нема да му зариеш нож во грб како што вели Братот.
Но тоа не ми е зборот, јас ти зборувам за дискриминација од страна на државните апарати на Р.Бугарија

Член од
4 септември 2008
Мислења
951
Поени од реакции
18
Абре мене ми иде да го фатам за грцмуљ па да го мерметам дур сила имам ! Не знаеш ти како е да ги трпиш ваквите провокатори да те изсмејуваат и да те понижуваат во Пиринот и се смели тогаш бидејки државата е позади нив, ама овде на Македонска територија очи ќе му извадам !
Омо, само ке те прашам. Даринка, жената на Мравката ли е?:pos2::pos:
Не разбрах дали тија закани са лично кам мен или некои друг. Ако са кам мене може да ми ги кажеш во очи ако посмееш кога ке се сретнем. Ако не са кам мене - успех при регистрацијата:)
Гледам нервиш се. Пази си нервите. Оти вака покажуваш дека партијата ти е антибугарска, на туга држава. А знаеш ли ваква партија кога ке се регистрира? Кога цветат на баба ти нал'мите.
:)

Ra

Член од
15 февруари 2008
Мислења
417
Поени од реакции
5
А ДПС каква партија е?
ПРО-Бугарска?
Е, ако е таа про бугарска, тогаш и ОМО е про бугарска.
Македонците кога ќе прогледаат на очи во БГ, па почнат да гласаат за ДПС, ќе ви стане председателот турчин, како што стана во Влеинград...
Едно време и во Америка викаа дека црнец може само земја да копа, ама, погледај го Барак Хусеин Осама!
:pos2:

Член од
9 август 2008
Мислења
781
Поени од реакции
40
Омо, само ке те прашам. Даринка, жената на Мравката ли е?:pos2::pos:
Не разбрах дали тија закани са лично кам мен или некои друг. Ако са кам мене може да ми ги кажеш во очи ако посмееш кога ке се сретнем. Ако не са кам мене - успех при регистрацијата:)
Гледам нервиш се. Пази си нервите. Оти вака покажуваш дека партијата ти е антибугарска, на туга држава. А знаеш ли ваква партија кога ке се регистрира? Кога цветат на баба ти нал'мите.
:)
Незнам како се вика мажот им на Даринка, ама д колку знам е разведена, има ќерка Јанка. Се разбира дека тие закани не се за тебе , а за тоа ѓубрето што лажеше овде за ОМО.

bitushanec

Борец за човекови права
Член од
17 јануари 2006
Мислења
3.741
Поени од реакции
814
Bugarite stom se plasat tolku mnogu od OMO, svesni se deka ne uspeale da gi asimiliraat Makedoncite i na tajni izbori koga ne moze da se kontroliraat Makedoncite za kogo ke glasaat, OMO ke prerasne vo edna od najgolemite politicki partii vo Bugarija.
Eden den i Sofija ke bide dvojazicna t.e. ke se zbori i makedonski, ne samo vo pirinska Makedonija, Kustendil, Plovdiv duri...
A tataromanite i cincarite kako Karakacanov od Bugarija moze da se slikaat samo, koga togas OMO ke bide registrirana.

Член од
4 септември 2008
Мислења
951
Поени од реакции
18
Незнам како се вика мажот им на Даринка, ама д колку знам е разведена, има ќерка Јанка. Се разбира дека тие закани не се за тебе , а за тоа ѓубрето што лажеше овде за ОМО.
ја знам целиот рајон. Митино, К'рналово, Рупите, Старчево, Михнево(М'нхен). Имаше во Мулетарово една Даринка жената на Мравката. Ако е она хехххееее ебати организациата. А Тапанците са ексцентрици. Ванчо Тапанчето беше платен от една алтернативна црква, сметам. Имаше един Дончо Тито, изгониха го от Скопие и там доиде. Ама имам колега от Рупите и се чуди кога му кажах дека има омовци. И се смее. Аз бех на гости в К'рналово сега на панагирот Малелак. Одихме и до Рупите и П'рвомаи. Разпитах това-онова. Меко кажано состоибата не е ваква како га кажуваш.
Ајде к'смет млади момко.

Член од
20 октомври 2008
Мислења
216
Поени од реакции
6
Bugarite stom se plasat tolku mnogu od OMO, svesni se deka ne uspeale da gi asimiliraat Makedoncite i na tajni izbori koga ne moze da se kontroliraat Makedoncite za kogo ke glasaat, OMO ke prerasne vo edna od najgolemite politicki partii vo Bugarija.
Eden den i Sofija ke bide dvojazicna t.e. ke se zbori i makedonski, ne samo vo pirinska Makedonija, Kustendil, Plovdiv duri...
A tataromanite i cincarite kako Karakacanov od Bugarija moze da se slikaat samo, koga togas OMO ke bide registrirana.
Епа нели сите избори се таjни? А ова за ОМО е смешно, за толку години собраа 5800 гласови от които голем дел фалшиви, за платените не знам колку се биле, но премного цигани има во техните редови (кое во Бугариjа обикновено означува платени гласови си кебапчета и пиво).

Kajgana Shop

На врв Bottom