Бугарија со закон ќе го избрише ОМО Илинден-Пирин!

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Стварно не ми е јасно како функционираат. Од централа му се јавуваат на овој Парадигм ало слушај бан му стегнаа на овој макбул па сега нема кој да сере на форумот, изгледа ќе треба да станеш. И станува овој парадигм изнервиран... Сега ќе им покажам у ниедно време ме тераат да станувам...:)

theMac3donian

Мак3донецот
Член од
5 февруари 2007
Мислења
3.690
Поени од реакции
259
Кога се крене тема против с'рбите и с'рбија и ке ревнат сите тука србчета и нивните подлоги с п'лен глас оти е противно на правилата на форума и не е правилно това или незнам што,па даже и ве подкарват с пцовки и никој македонец на форума не смее да каже ни вафла..А против Б'лгарија всеки си сере колко си сака и даже колко повеке сереш,толку си по голем патриот и македонец.Или тука за всички не са еднакви правилата?
Ќе има сега во Војводина и училиште и права и јазик. Сега да чујам што ќе направи блгарија... темата е за блгарија ако имаш нешто кажи ако не... ајт сиктар.

Член од
15 октомври 2008
Мислења
4
Поени од реакции
0
Ајде ти во татарските вечни ловишта, има зелена треба, па да попасеш малку!

нели е, не умри магаре до зелена трева, па да те пратиме на зелена трева да не умреш па да ја тужат кајгана во Стразбур за потоморување татарски сестроејбни магаренца.

Гарфилд

paradigm

The one&only
Член од
11 јуни 2007
Мислења
379
Поени од реакции
5
paradigm, темата не е за Србија туку Бугарија со закон ќе го избрише ОМО Илинден-Пирин!
оди гушни го цимерти makbul да не е осамен ајде.
E убаво де согласен с'м с това,ама видиш некој членови тука изглупеват и ке почнатс пцовки и навреди,а с'штите тие реват кога против тех ке каже некој нешто.Нали требва равнопоставеност да има.Ако те напцуам аз сега тебе ке ме избришат одма,ама гледаш не ми е на мен на нивото ова
Поздрав да ти е следната песна и ај олади се малце :nesum:
http://uk.youtube.com/watch?v=V_LluxxtI50

Ra

Член од
15 февруари 2008
Мислења
417
Поени од реакции
5
Каква равноправност бре Сугарев?
Онаква како што има за мене во ВМРО-БНД?
На новиот форум се регистрирав, по 20 минути веќе сум баниран по ИП адреса...
Кај вас изгледа само момчета булгарчета се *рамноправни* ха?
Затоа не продавај муда за бубрези, ова не е БНД!
Жалим случај, господине Ђорђе Валковићу!:vozbud:
Ипак је мени боље вође него теби тамо!:tapp:

Член од
4 септември 2008
Мислења
951
Поени од реакции
18
Каква равноправност бре Сугарев?
Онаква како што има за мене во ВМРО-БНД?
На новиот форум се регистрирав, по 20 минути веќе сум баниран по ИП адреса...
Кај вас изгледа само момчета булгарчета се *рамноправни* ха?
Затоа не продавај муда за бубрези, ова не е БНД!
Жалим случај, господине Ђорђе Валковићу!:vozbud:
Ипак је мени боље вође него теби тамо!:tapp:
Добрутро.
Ра, jа да те прашам. Кои се регистрира во форумот на ВМРО-БНД? Jас не знам дури кои е. И да знам немаше да одам тамо. Ти па оди во некои нормален форум. Дека се буташ при них. Се едно црнец да оди фо форим на хитлер:vozbud:

Член од
30 мај 2008
Мислења
830
Поени од реакции
27
A sto ocekuvavme?Ne mozat poinaku posle odlukite od Strazbur,pa sega so zakon ke ja unistat ovaa partija.Nie ovde ne mrdame ni so mal prst.No Makedonstinata nikoj ne moze da ja unisti ,a najmalku so zakon.Makedonec ostanuva Makedonec kade i da e.Tie sto smetaat deka nie so Bugarite sme braka,neka si mislat taka.Vistinata e druga.

Член од
2 септември 2008
Мислења
997
Поени од реакции
22
A sto ocekuvavme?Ne mozat poinaku posle odlukite od Strazbur,pa sega so zakon ke ja unistat ovaa partija.Nie ovde ne mrdame ni so mal prst.No Makedonstinata nikoj ne moze da ja unisti ,a najmalku so zakon.Makedonec ostanuva Makedonec kade i da e.Tie sto smetaat deka nie so Bugarite sme braka,neka si mislat taka.Vistinata e druga.
Во право си.Вие со србите сте бракја

theMac3donian

Мак3донецот
Член од
5 февруари 2007
Мислења
3.690
Поени од реакции
259
Во право си.Вие со србите сте бракја
Колку што сме со вас, толку сме со нив. Заклучок: ИЧ.
Плус топорчо (да ти се натопорчат) ние со Србите делевме држава, исто и со Црногорците, Босанците, Хрватите и Словените па затоа пази кога пишуваш бидејки некои твои испади се несватливи за нас.

Затоа не брмчи како некој вартбург и малце размисли, разгледи ја историјата така оваа поновата од 45та наваму, па после собери неколку пасоси и дискутирај. Сега ти исто го правиш како јас да им одам на Чесите и Словаците и да им зборувам за нивниот сојуз и поранешни врски, едноставно тоа не бива. + ТЕМАТА Е ЗА БЛГАРИЈА не за Македонија! Незнам како ве толерираат!

А браќа, да сите сме браќа по Христа во Православната Вера, уште да имавте малку православност во вас, се таман ќе беше.

ПОРАКА ДО СИТЕ МАКЕДОНЦИ
: Зошто ден по ден се им се правдиме на овие Татарите? Што имаме да докажуваме? Ако некој треба да докажува, тоа се они а не ние. Посебно не во 21век и не на наша земја. Овој е Македонски форум и нема што ние да го храниме татарскиот болен ум. Демократија има, ама демократија не функ. без правила. Бидејки тие не ги почитуваат правилата предлагам и ние да не ги почитуваме нив. Затоа игнорирајте ги гнасите се додека не се научат дека работите се сменети и дека овде се игра по наши правила!

theMac3donian

Мак3донецот
Член од
5 февруари 2007
Мислења
3.690
Поени од реакции
259
Абе момци, jа ми кажете шо е општото мегу македонци, б'лгари и срби? Некои знае ли?
-Сите сме жители на Балканот, тоа значи дека сите имаме свои интереси во туѓите држави.
-Сите зборуваме јазик кој е класифициран како Словенски.
-Сите користиме кирилица (србите нешто послабо)
-Сите сме Православни

А ти што знаеш?

Член од
4 септември 2008
Мислења
951
Поени од реакции
18
-Сите сме жители на Балканот, тоа значи дека сите имаме свои интереси во туѓите држави.
-Сите зборуваме јазик кој е класифициран како Словенски.
-Сите користиме кирилица (србите нешто послабо)
-Сите сме Православни

А ти што знаеш?
- Сите сметаме дека сме наj уникалните, наи великите во светот
-Сите сметаме дека другите не крадат, другите ни зимат сичко нашо
-Сите сметаме дека други са ни виновни за положение, а не ние самита.

Ова е изтражуване на балкански професори.

theMac3donian

Мак3донецот
Член од
5 февруари 2007
Мислења
3.690
Поени од реакции
259
- Сите сметаме дека сме наj уникалните, наи великите во светот
-Сите сметаме дека другите не крадат, другите ни зимат сичко нашо
-Сите сметаме дека други са ни виновни за положение, а не ние самита.

Ова е изтражуване на балкански професори.
Да да знаеме за тоа... и тие работи ни се јасни на форумот, тоа што го потврдија професорите е добра работа. Но...

Кажи ми сега ти, како јас да мислам дека е моја вина непријателството помеѓу Македонија и Бугарија, кога ТИ (пази значи не јас) негираш идентитет. ТИ ми го негираш Идентитетот, Историјата, Јазикот и Културата... значи ЈАС не кажувам ништо а ти ви каш дека сум Блгарин?

КОЈ Е КРИВ СЕГА?
а) Јас (theMac3donian) и Македонците
б) Ти (Бисер Балкански) и Бугарите
в) Србија
г) Сите наведени

Kajgana Shop

На врв Bottom