Брат/Сестра

Slatka_Mala

devoid of concept
Член од
15 февруари 2006
Мислења
477
Поени од реакции
11
Ја сум со едно сестриште - шмизлиште шо го сакам највеќе на свет! Разлика сме 3 години, ама исто како да не сме...си се дружиме, се заебаваме, интересно ни е...Секако дека разликата во години се сеќава во некои размислувања и искуствата, но понатаму ќе се надмине.
Има и кавги, ама многу брзо се забораваат и можеме да воспоставиме компромис...Прилично сме различни во многу работи, ама тоа што порано доведуваше до толку тепачки дома, всушност само ни помага да се надополниме...Абе нај ни е :je:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
691
Поени од реакции
3
Imam sestra pomala od mene 3 godini,koja mnogu si ja sakam no za zal mnogu retko se gledame.

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Имам сестра поголема од мене две години,ретко се гледаме(не баш ретко,ама не е ни често,на две недели си иде од солун(каде учи гимназија))Порано не ми кажуваше се дека бев помал и божем а се скараме ќе искажев на некој,како и постојаното карање не ми бегаше(мораше да се случи бар еднаш во два дена)но откога отиде во грција,не ја гледав толку,но и јас малку пораснав,и почна да има повеќе доверба во мене како и да не се кара толку со мене,можеби бидејќи повеќе ја разбирав,а и таа мене повеќе ме разбираше.Не ми е жал што имам сестра,се нервирам малку за компјутерот некогаш кога ќе сака да станам а баш најинтересните работи ги гледам/читам/играм/пишувам
,но мило ми е што колку и да се чувствувам осамен преку работните денови,таа ја убива таа осаменост правејќи ме посреќен во многуте наредни денови кога повторно ќе бидам сам

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Имам сестра 4 години поголема од мене.Но за жал она е во франција и немам со кого да се карам.

G e G o-junior

Killing Loneliness
Член од
30 јануари 2007
Мислења
305
Поени од реакции
4
G e G o напиша:
Имам брат 10 години е помал од мене,порано слушаше ама сега пубертетот го имат фатено и збесвит понекогаш ама 90 % од времето се трпит некако,ама ко шо знајт тој да ме изнервират никој не мојт
Све, све да си и лањо да си само помал брат да не си!

G e G o-junior

Killing Loneliness
Член од
30 јануари 2007
Мислења
305
Поени од реакции
4
имам брат поголем од мене 10 год. некогаш се караме и секогаш карањето завршува со тепачка. Но секогаш јас сум избијаниот!

Pece_nt

Dezuren Samoubiec
Член од
1 февруари 2007
Мислења
198
Поени од реакции
3
imam sestra 3 god pomala malku povekje me nervira ama nekogas znae i da bide mnogu dobra pa zatoa i si ja sakam

Swifty

Никола
Член од
5 февруари 2007
Мислења
992
Поени од реакции
2
Имам 8 год. постар брат...секогаш ќе викам дека нема подобар брат од него,али како што он знае да ме извади од такт никој не знае :) Поздрав.

S

Sasha

Гостин
Sestra mi e postara od mene skoro 8godini,edvaj cekav da dojde denot koga ke se mazi,a sega koga e mazena mnogu mi nedostigaat malite sitnici koi sto gi pravevme porano,no vremeto leci se,pa taka da sea nemam gajle,se naviknav!

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
Имам брат поголем од мене 4 години - поточно има 19 години. Морам да признаам дека прееемноогу го сакам (мислам кој не си ги сака своите) и морам да признаам дека е многу добар, кога САКА.. Ретко се караме, дури чудно им е на другите.

ANDZI

Fashion is my opsession
Член од
5 февруари 2007
Мислења
833
Поени од реакции
6
Ja iam brat pomal 8 godini, i mnogu se karame sekogas moram da mu popustam.Ic ne e fer zaso sekogas ja ispagam kriva i moite vikaat deka e male4ok treba ja da paravam zrtvi,ama u sekoj slu4aj si go sakam.

Kajgana Shop

На врв Bottom