Брат/Сестра

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Имам сестра има 12 години.. порано по дома беше како воена зона а сега почна да се опаметува :)

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Imam brat 18 godini i toj e skorpija i sme nepodnoslivi :) jas sum sever on e jug.. i komunicirame na zdravo i Ne me Zamaraj :)
interesno neli :)

Член од
9 август 2006
Мислења
74
Поени од реакции
0
Iam brat dveipol godini pomal od mene, koa bese pomal go mlatev ali sega....

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
sega brat ti te mlati :) sto smeski se tepame majke mu se ojacal od tolku tepanje kako mal :) so klompa sme se tepale

ScArFaCe_K4

Кретенски username, знам.
Член од
29 јануари 2007
Мислења
344
Поени од реакции
16
6 години постар брат (smole) и секогаш он шо пиздарија ќе напраи ја одговарам.Ама јеби га брат ми е и многу го сакам :)

South park

Relax...take it easy...
Член од
31 јануари 2007
Мислења
145
Поени од реакции
0
Ja imam brat pomal od mene 3 godini i sekogas se karame porano pa i se tepavme non stop:ban?:.retko koga moze normalno da razgovarame.Blaze si im na samite...

R

Razorblade Kiss

Гостин
Имам брат помал 10 години од мене...па вие оценете сега како ми е мене.Како јас да сум мајка:)Многу е досаден,ама го сакам многу...се разбира,помалиот брат си носи свои предности...кога даваат пари за празници,јас го добивами неговиот дел и така...:zlo:

*n0t*0rd!nary*

~*SimplY UniQue*~
Член од
5 февруари 2007
Мислења
126
Поени од реакции
4
Имам сестра помала од мене 3 и пол години и сега е во тој период кога мисли дека "се што лета се се јаде" :) и поради тоа имаме некои недоразбирања но многу си ја сакам и никогаш не би дозволила да и се случи нешто лошо.

Член од
25 јуни 2006
Мислења
759
Поени од реакции
11
Abe u kuka imam eden gavol, ma ne go podnasam, kamo da bese zensko. Komunikacija zaednicka sta da ti pricam na nivo hahahah. Koga sme luti samo se pcueme i jade samo gomna koga znae deka za zdabe jade, kaj mene toa ne vredi, ne se ni vregam ni nisto, a jas koga ke kazam nesto i koga ke mu stapnam na zulj togas mislis deka gledas vo liceto na gavolot :>

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.492
Поени од реакции
8.003
2 сестри. Таа што има 22 доста пати ме има изнервирано у живот. Ама у задње време ни се разидоа професионалните интереси, така да сеа само добар муабет праиме.
Таа што има 13 е гррр, ја мава пубертет у глаа, и стално се пазариме за миљон глупости и озбилни работи.

Член од
16 февруари 2007
Мислења
67
Поени од реакции
2
Imam brat pomal od mene 4 godini.Sega veke nemame nekoi konflikti ,zatoa sto toj e veke zenet,a i jas sum omazena.No koga ziveevme pod ist krov, dodeka ne se skarame nie nemozevme da spieme,a ponekogas imase i tepacki.Nasite roditeli ,skoro sekogas ,bea sudii za toa sto se slucuvase pomegu nas.No eve sega e skroz na skroz promeneto se.So dusa cekame da se vidime,a ponekogas se prisekame na "bitkite" i site se smeeme.:pos2:

Член од
16 февруари 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
10
dobri ste site. ja imam brat postar 1.5 god. 90% od denot se tepame a drugoto e u pcuenje. inace kaj nas nema voobicaeno tepanje. nie koristime sekakvi sredstva od bezbol palici do pracki isve so ni dojde pri raka. ali se znae koj e gazda u kuka JAS !! inace za nesreka godinava sme i ista smena vo skolo abe mi ide da go utepam so da kazam. Vie samite bidete srekni sto ste sami poso golema maka e da imas brat ili sestra. so se odnesuva do zimanje pari ja sekogas dobivam poveke poso mene rodendenot mi e u mart i taka da ima pari za mene. nego mu e u leto i taka site potroseni od letoto po malce davaat. heheheheh :tapp: abe zakon e da si pomal (ama ne poveke od 2 god.

cak4e

T-REXXXXXXXX
Член од
2 февруари 2007
Мислења
72
Поени од реакции
0
ja imam sestra i iskreno preku kur mi e dojdena ama nema vrska so da se prai pomala e

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
брат ми има 11 години,што значи 7ипол години разлика,многу различни интереси,и најнормално различни размислувања....глупо ми е дека не можам да се потпрам на него,а пак мило ми е дека тој може за се` на мене....ај ќе помине време,само се надевам дека одгодина кога јас ќе одам во Ск,нема да се оддалечиме уште повеќе,кога јас ќе се вратам,тој ќе оди...лудница!се надевам нема да се оддалечиме целосно,па после да бидеме брат и сестра само формално....
ѓаволче е,и си оди по свое,успева да им се избори за своите желби повеќе од мене!тера по свое па што сака нека биде!(зборувам за родителите),брборало е големо,најголемо хоби:читање телефонски именик :pos::pos:
и покрај се`,го обожавам!!!!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom