Брат/Сестра

ете Евил ти кажал :)
па што како установив бе, секој што е сам се жали и вика дека му е тешко без брат или сестра, а ти си прва што кажуваш вакви лаги во јавност....многу лесто установив :)

Епа морам да те разочарам - психоанализиве не ти идат баш добро...Напишав дека сега ми е убаво без брат и сестра, на 26 год...А како дете приказната беше другачије, затоа што немав со кого да си играм, да гледам ТВ, да се закачам и плус со оглед на фактот дека не одев ниту во градинка ниту во забавиште...
Мислам дека ти разјаснив и не ме цитирај во иднина со вакви небулозни прашања...

Имам сестра 5 години поголема од мене, и барем еднаш неделно мора да има некаков конфликт меѓу нас али сепак на крај за брзо време се решава и по 20 минути ние пак многу се сакаме :ROFLMAO: убаво беше додека беше во Скопје на факултет сега заврши.. ама ајде јас ќе “бегам“ набрзо ..

Епа морам да те разочарам - психоанализиве не ти идат баш добро...Напишав дека сега ми е убаво без брат и сестра, на 26 год...А како дете приказната беше другачије, затоа што немав со кого да си играм, да гледам ТВ, да се закачам и плус со оглед на фактот дека не одев ниту во градинка ниту во забавиште...
Мислам дека ти разјаснив и не ме цитирај во иднина со вакви небулозни прашања...
ако си нервоза истреси се на некој друг, а не овде по форумов. чао пријатно и не се прави паметна...зрачиш од негативна енергија....

имам сестра 3 години помала од мене, многу ја сакам и многу ми фали, најдобриот пријател на светот,кој березервно може да ме сака, едвај чекам да ја видам и да ја гушнам :(

Имам брат, постар од мене 3 години, и си го сакам, само некогаш ме нервира..и кога ќе замине некаде на неколку дена или на екскурзија, супер ми е. И не ми фали. :)

Имам сестра, постара.И ми е дефинитивно најдобриот пријател! Покрај дечкото......:)

Imam brat pogolem od mene,mnogu se sakame,ic ne se tepame,ic ne se karame

Леееее....оваа е единствената тема каде што неможеш да одговориш со "да" или "не"....ама заебани се овие шо ги праат темиве...кажи а!?

Ne me zaebavaj...
--- надополнето: 22 јануари 2012 во 02:20 ---
Taka odgovaram so kratki odgovori

Сестра !
0714.fuuuuu.png_2D00_550x0.png

Два брата+сесрта

Сестра поголема од мене 5 години. :D

Imam sestra koja e duplo postara od mene. Se omazi koga jas imav 1 godina, taka da nema ljubomori, zakacanja i slicno:icon_mrgr:

imam sestra covece i mnogu e dosadna i me zamara ali mi e milo sto saka da me nadmine vo crtanje i pisuvanje

Kajgana Shop

Back
На врв