Брат/Сестра

ете Евил ти кажал :)
па што како установив бе, секој што е сам се жали и вика дека му е тешко без брат или сестра, а ти си прва што кажуваш вакви лаги во јавност....многу лесто установив :)

Епа морам да те разочарам - психоанализиве не ти идат баш добро...Напишав дека сега ми е убаво без брат и сестра, на 26 год...А како дете приказната беше другачије, затоа што немав со кого да си играм, да гледам ТВ, да се закачам и плус со оглед на фактот дека не одев ниту во градинка ниту во забавиште...
Мислам дека ти разјаснив и не ме цитирај во иднина со вакви небулозни прашања...

Имам сестра 5 години поголема од мене, и барем еднаш неделно мора да има некаков конфликт меѓу нас али сепак на крај за брзо време се решава и по 20 минути ние пак многу се сакаме :ROFLMAO: убаво беше додека беше во Скопје на факултет сега заврши.. ама ајде јас ќе “бегам“ набрзо ..

Епа морам да те разочарам - психоанализиве не ти идат баш добро...Напишав дека сега ми е убаво без брат и сестра, на 26 год...А како дете приказната беше другачије, затоа што немав со кого да си играм, да гледам ТВ, да се закачам и плус со оглед на фактот дека не одев ниту во градинка ниту во забавиште...
Мислам дека ти разјаснив и не ме цитирај во иднина со вакви небулозни прашања...
ако си нервоза истреси се на некој друг, а не овде по форумов. чао пријатно и не се прави паметна...зрачиш од негативна енергија....

имам сестра 3 години помала од мене, многу ја сакам и многу ми фали, најдобриот пријател на светот,кој березервно може да ме сака, едвај чекам да ја видам и да ја гушнам :(

Имам брат, постар од мене 3 години, и си го сакам, само некогаш ме нервира..и кога ќе замине некаде на неколку дена или на екскурзија, супер ми е. И не ми фали. :)

Имам сестра, постара.И ми е дефинитивно најдобриот пријател! Покрај дечкото......:)

Imam brat pogolem od mene,mnogu se sakame,ic ne se tepame,ic ne se karame

Леееее....оваа е единствената тема каде што неможеш да одговориш со "да" или "не"....ама заебани се овие шо ги праат темиве...кажи а!?

Ne me zaebavaj...
--- надополнето: 22 јануари 2012 во 02:20 ---
Taka odgovaram so kratki odgovori

Сестра !
0714.fuuuuu.png_2D00_550x0.png

imam sestra covece i mnogu e dosadna i me zamara ali mi e milo sto saka da me nadmine vo crtanje i pisuvanje

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom